Fototapet pe gustul tau

Cand vorbim despre camera copiilor ne gandim mereu la aspecte vesele si la cateva detalii nocturne deasupra patului. Camera adultilor trebuie sa fie mereu rafinata, tandra si intima, iar camera adolescentilor trebuie sa fie cum vor ei. Desigur orice reguli pot fi incalcate, dat fiind ca la urma urmei pentru asta au fost concepute, insa cand vine vorba despre fototapet nimeni nu poate sa conteste gusturile.

Pentru copii exista foarte multe modele vesele pe care le puteti aplica in diverse locuri ale camerei. De exemplu un design frumos mai ales pentru fetite ar fi: pe usa un fototapet mare, cat tine usa, cu un copil care se da in leagan, pe peretele de langa pat, un camp cu flori deshis colorate si deasupra capului curcubeu cu stele, pe nuante de albastru - mov, si in rest stickere, aplicatii vesele sau in functie de cum vrea micutul sau micuta. Desigur ca idei sunt foarte multe insa pe cele mai bune nu le puteti vedea decat pe trendexpert.ro, un site pe care veti gasi variante complexe de a va inveseli camera cat si viata prin intreaga casa. Fototapele sunt mai exact construite din mai multe bucati, ele fiind foarte usor de aplicat avand in vedere ca sunt pe baza de lipici, iar ca sa nu va incurcati si sa nu gresiti ordinea, aveti pe spate numerotate partile fiecarui fototapet. Astfel ca va veti putea realiza un perete intreg cu un peisaj de  vara sau unul de iarna, veti putea sa va creati propriul coltisor de rai si desigur sa va faceti propria ferma cu animale sau legume si fructe in functie de ceea ce doriti. 

Cu ajutorul fototapetului va puteti colora casa intr-un stil rapid, uitand de grijile varuirii, cat si de murdaria mult urata, cauzata de acesta si de chinul pe care il poate provoca.

Web hosting – gratuit sau pe bani?

Daca aveti in vedere lansarea unui nou site, primul lucru la care va trebui sa va ganditi este cumpararea sau inchirierea unui domeniu si asigurarea unui pachet de web hosting. E drept ca piata online este plina de oferte in ceea ce priveste partea de gazduire pentru site-uri, unele dintre firmele care ofera gazduire web facand-o gratuit, iar altele contra cost. Care este diferenta dintre ele si de ce trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un pachet de web hosting, iata in cele ce urmeaza.

Pachetele de web hosting gratuite sunt in general destul de limitate si nu permit o extindere prea mare, la fel cum nu ofera nici spatiu mare pe disc. Hostingul gratuit este ideal pentru un mic site de prezentare, sau pentru un blog pe care se fac update-uri nu foarte frecvent. Intr-un cuvant, hostingul gratuit poate fi ok la inceput, dar odata cu cresterea site-ului, sau cu publicarea de continut cat mai divers (foto, video) cu siguranta orice site va avea nevoie la trecerea la o platforma de hosting platit, pentru ca acolo sunt adevaratele servicii.

Hostingul platit inseamna gazduire generoasa, inseamna banda de internet cu o latime considerabila astfel incat sa nu existe probleme de incarcare a site-ului, inseamna suport tehnic disponibil oricand, inseamna back-up pentru datele tale la intervale regulate (mici, in general) astfel ca daca din cine stie ce motiv cade serverul la un moment dat nu veti pierde toate datele de pe site. Si un ultim aspect extrem de important este protectia impotriva atacurilor, care in general lipseste din platformele de hosting gratuit, unde nu beneficiezi de niciun fel de protectie.

Cand alegeti un hoster platit, ideal ar fi sa va orientati catre unul care sa faca si partea de web design, caci asa veti scapa de o bataie de cap.

Deschide fereastra!

Deschide fereastra  mare,
Ceva sa-ti graiesc,
Un cuvant de alinare
Caci eu te iubesc!
Priveste-ma prin fereastra,
Caci nu-ndraznesc sa vin.
Esti o stea maiastra
Si tie ma inchin!
Deschide fereastra din vis,
Poate te mai linistesc,
Prin mangaieri, cum ti-am promis
Sa te sfatuiesc!
Deschide fereastra, asculta-ma putin
Deschide fereastra ,caci la tine tin!
Tristetea covarsitoare,
Desi te depaseste,
O prietena iubitoare
Chiar te linisteste!
Asculta-ma pe mine,
Prietena-ntristata,
Caci eu vin la tine,
Si cu lumea toata!