Evenimentul perfect in locatia perfecta

Ziua nuntii este acea ocazie speciala in care oroce mireasa isi doreaste sa straluceasca, sa fie vedeta serii la bratul celui alaturi de care va pasi in viata. Pentru ca nunta de vis sa ramana o amintire magica, atat pentru cei doi miri cat si pentru invitatii la eveniment, este important ca toate detaliile sa fie puse la punct, astfel incat nimic sa nu strice momentele de bucurie. Locatia pentru nunta cu amplasarea si decorul sau fac parte din magia evenimentului.

Daca unii isi doresc sa faca nunta pe o insula pustie, altii in Las Vegas iar altii pe marul marii intr-un cadru romantic, cei mai multi dintre tinerii miri de astazi aleg pentru nunta cadre mai conventionale, unde este mult mai usor sa reuneasca un numar mare de invitati. De aceea restaurantele sau salile de evenimente din oras, cum poate fi de pilda un restaurant nunta sector 4, sunt la mare cautare si necesita rezervare cu mult timp inainte. Astfel de locatii sunt nu numai usor accesibile ca amplasare, ci si relativ usor de personalizat, in functie de dorintele celor doi tineri casatoriti. Pentru ca totul sa mearga ca pe roate este bine ca alegerea sa fie un restaurant cu suficient spatiu cat sa poata fi amenajat un ring de dans, esential pentru petreceri de acest gen. De asemenea, acustica locului trebuie sa fie una cat mai buna pentru cazul in care se va opta pentru muzica live. Meniul este un aspect de mare importanta pentru nunta, pentru ca muzica buna, alaturi de vinul bun si mancarea delicioasa asigura succesul evenimentului.

Este cazul, asadar, ca meniul restaurantului sa fie degustat inainte si sa se faca ajustarile necesare, astfel incat toata lumea sa fie multumita. De asemenea, locatia trebuie aleasa in functie de numarul de invitati, putandu-se opta si pentru un restaurant botez sector 4, daca evenimentul este mai mic sau daca data dorita nu este disponibila in locatia gandita initial.

Muscarul

Descoperita in cursul expeditiei din vestul USA in anii 1800, ciocanitoarea inchisa la culoare este printre cele mai ciudate din familia ciocanitoarelor. De obicei o gasim prin pini sau stejari, are niste abilitati plictisitoare, dar utile, si le foloseste doar ca sa dea gauri unde sa isi faca culcus. Nu prea sa chinuie sa si gaseasca insecte si sa le manance. Ea poate sa manance insecte de pe suprafata copacilor, insa prefera sa le prinda din zbor si sa le savureze lejer in timp ce vaneaza altele. Toamna si iarna, aceste pasari mananca, ghinde, fructe, seminte, nuci. Cea mai mare ciocanitoare din USA, de 28 de centimetri, este mai tare la capitolul zburat decat alte ciocanitori. Capacitatea sa de a se deplasa excelenta si bataile aripilor mai lente le face sa arate mai mult ca o un corb, o cioara in zbor si mai putin cu o ciocanitoare.