Cat de important este parcul auto pentru firmele cu masini de inchiriat Bucuresti?

Daca e sa ne referim la un element care face diferenta intre o firma cu masini de inchiriat in Bucuresti buna si una mai putin buna atunci cu siguranta acesta va fi parcul auto. Masinile pe care le are fiecare firma sunt emblema acesteia, practic clientii vor alege firmele care au autoturisme cat mai noi, cu performante foarte bune, cu dotari de ultima generatie, capabile sa asigure un confort sporit in timpul condusului. Daca mai exista posibilitatea inchirierii masinii cu tot cu sofer aditional atunci cu siguranta firma care ofera masini de inchiriat in Bucuresti va avea doar de castigat si isi va largi baza de date cu clienti.

Parcurile auto ale firmelor de inchirieri masini sunt verificate periodic, autoturismele sunt testate si reparate la nevoie, sunt curatate pentru a arata impecabil, pe site-urile de prezentare sunt detaliate performanatele lor astfel incat clientii sa poata inchiria masina dorita in functie de drumul de strabatut si de numarul de pasageri. In momentul in care un client se hotaraste sa apeleze la serviciile firmelor de inchiriat masini va cauta in primul rand sa vada ce tip de masini si ce modele sunt, daca se pot inchiria pe o perioada mai lunga de timp, asa ca fiecare firma si-a dezvoltat o oferta in care a inclus inchirieri pe termen mediu si lung, la preturi bune, cu un contract semnat la inceputul colaborarii pentru transparenta totala. Investitia facuta in masinile din parcul auto va defini si calitatea serviciilor prestate si ii va ajuta pe patronii firmelor de inchirieri masini sa obtina profitul sperat mult mai rapid. Cu cat investitia initiala in masini e mai mare si autovehiculele sunt de o calitate mai buna, sunt moderne, au dotari standard impecabile, cu atat clientul va fi dispus sa dea o anumita suma de bani pe inchiriere.

Alaturi de masinile din parcurile auto, care pot proveni de la producatori de top precum Dacia, Renault, VW, Skoda, Ford, Opel, Mercedes, firmele pun la dispozitia clientilor servicii bonus, precum taxe de drum platite, asigurare accidente, taxa de anulare zero, km nelimitati, ceea ce poate fi un plus pentru respectiva companie.

Lucruri fascinante despre chirurgia plastica

Numele nu are nimic in comun cu plasticul. Inceputurile documentate ale chirurgiei plastice dateaza inca din secolul 16, cand medicul italian Gaspare Tagliacozzi, care copia el insusi niste tehnici descrise intr-un manual indian scris cu vreo 100 de ani mai devreme, a reusit sa refaca un nas distrus cu ajutorul unui tesut de la mana. Insa termenul plastic a fost folosit pentru a descrie aceste tehnici de abia in 1837, cu 18 ani inaintea de inventarea plasticului, substanta.

Termenul vine din grecescul plastikos, insemnand a matrita sau a da o anumita forma, specialistii in aceste tehnici erau la inceput preocupati de reconstructia unor parti ale corpului cu forma departe de perfectiune sau parti ale corpului care suferisera diverse deformari. Nu era vorba de cosmetica de augmentare. La mijlocul secolului 19, avantajele oferite de anestezie si sterilizare au facut posibile mai multe proceduri si mai complexe, ca de pilda interventii la nivelul nasului si partilor interne.

Pe atunci chirurgia plastica nu era recunoscuta ca o ramura a medicinei desi avea un potential urias. In practica, chirurgia plastica se adresa celor care erau desfigurati de rani sau de diverse afectiuni.