Ce produse Kerastase putem folosi

Exista in prezent foarte multe site-uri de un iti poti comanda produse de top atat pentru par cat si pentru ten sau ingrijire corporala. Utilizarea produselor de lux insa nu si-o permite oricine deoarece sunt produse scumpe, pe care - dupa cum numele o spune - iti aduc luxul in viata. De exemplu gama de produse Kerastase care pot fi comandate de pe allbeauty.ro aduc nu numai un plus de vitalitate parului tau insa ele sunt si de diverse tipuri care ajuta sa iti imbunatatesti podoaba capilara.

Chiar daca specialistii in tratamentul parului recomanda produsele care sunt pe baza de plante, aceste produse Kerastase indeplinesc mai multe criterii avand si o baza naturala. Avem astfel sampon pentru densitatea parului, pentru un plus de volum pe care il putem comanda acum chiar si la promotie, la un pret de sarbatoare de pe www.allbeauty.ro. Pe langa faptul ca produsele sunt comercializate in flacoane de dimensiuni mari, putem sa beneficiem si de preturi promotionale, dar si de diversitate. Pentru tratamente speciale ale unui par deteriorat avem la dispozitie si seruri vegetale sau reconstructive din gama de produse Kerastase sau chiar si mastile pentru terapia unui par rezistent. Un sampon din aceasta gama de produse poate sa fie achizitionat la pretul de aproximativ 200 de lei insa cantitatea va fi una de 1000 de ml ceea ce inseamna ca investitia va fi una de durata si ne vom bucura de ea o luna intreaga sau poate chiar doua luni daca avem un par de dimensiuni mici.

Preturile pentru produse in flacoane mai mici pornesc si de la 80 de lei, de exemplu un sampon pentru volum de 250 de ml poate sa coste si 92 de lei la reducere iar acesta iti va oferi o rezisttenta uimitoare parului si te va ajuta sa fii de invidiat in fiecare zi, fara vizite dese si lungi la saloanele profesionale de ingrijire a parului.

Revelatii

In 2013 s-a descoperit ca un artefact dintr-un muzeu din Anglia, care data din Roma Antica era folosit pe post de hartie igienica. Discurile ceramice care erau vazute ca niste piese pentru joc contineau niste particele mineralizate de excremente. Asfel de piese erau vazute langa latrine. De aici poate si un vechi proverb grec care spune ca trei pietre sunt de ajuns ca sa poata curata posteriorul cuiva. Chiar si pe cupele grecesti s-au descoperit imagini ale unor oameni care se curatau dupa folosirea toaletei cu pietre. Totusi trebuie facute analize amanuntite pentru a se stabili daca teoriile sunt adevarate.