Locuri la fel de misterioase ca Triunghiul Bermudelor

Triunghiul BridgeWater se afla in sud-estul Massachusetts, avand nu mai putin de 200 kilometri patrati. Din anii 1970, in Triunghiul BridgeWater au putut fi vazute creaturi ciudate inalte, paroase, asemanatoare maimutelor, insa avand forma umana, asa numitele „Thunderbirds” (pasari de foc), Pterodactili gigantici. Prin 1976, un individ a raportat chiar prezenta unui caine mare, fantomatic, cu ochi rosii, care i-a omorat doi ponei. Tot aici apar si „sfere de foc” care se crede ca sunt OZN-uri, dar si „lanterne uriase” vizibile in noptile senine.

Triunghiul Bennington se intinde in sud-vestul Vermontului si este locul unde au fost semnalate cinci disparitii misterioase intre 1945-1950: in 1945, un vanator a disparut fara urma dupa ce nu a mai mers cu grupul sau prin padure, in 1946, un tanar de doar 18 ani care se catara pe un munte in acea zona nu a mai fost gasit niciodata, in 1949 un veteran de razboi se intorcea acasa cu autobuzul, la destinatie bagajul era inca in autobuz, calatorul nu, nimei nestiind unde a disparut, desi pe tot drumul el fusese in autobuz, in 1950, un baietel de opt ani a disparut fara urma in padurile din Triunghiul Bennington, ultima disparitie avand loc tot in 1950, fiind o tanara care se catara pe muntele Glastenbury impreuna cu prietenul sau, cand a disparut subit chiar de langa el, fara a fi gasita nici pana in ziua de azi.

Ferma Bigelaw sau Ferma Skinwalker este o zona in nord-vestul statului Utah, unde au fost vazute numeroase OZN-uri, animale mutilate. Dar cea mai ciudata experienta este cea a doi fermieri care cumparasera ferma cu pricina. Odata ei au vazut un lup dand tarcoale animalelor din tarcuri, asa ca s-au hotarat sa traga il el cu arme de vanatoare. Desi s-au tras asupra lui nu mai putin de sase focuri de arma, lupul nu a fost ranit si nici nu a murit-gloantele au intrat efectiv in animal si au iesit din el al fel cum au intrat. Cand l-au urmarit in padure, urma sa se pierdea abrupt in niste tufisuri. Lupul disparuse ca prin farmec. N-au scapat niciodata de paranormal: le-au fost omorati cativa caini de lumini ciudate care i-au carbonizat, animalele le-au fost mutilate, iar OZN-urile le dadeau tarcoale mereu. Pana la urma au vandut ferma…
Nu-i asa ca Triunghiul Bermudelor nu mai e cine stie ce paranormal?