Avantajele magazinelor de electrocasnice online

Cumparaturile online au devenit foarte populare in ultimii ani, mai ales datorita faptului ca economisesc timp, sunt rapide si confortabile. In plus, nu depind de vreun orar, nu necesita interactiunea cu vanzatori care pot pune uneori presiune, si cu numai cateva click-uri puteti avea acasa in numai o zi o serie intreaga de electrocasnice. Acestea sunt pe scurt cateva dintre motivele pentru care un magazin de electrocasnice, asa cum este si Rombiz, castiga popularitate in randul unui numar tot mai mare de clienti, indiferent de venituri, mediu si categorie sociala.

Alegere informata. Apeland la shoppingul online clientul isi acorda de fapt sansa de a se informa din timp si serios, in legatura cu produsele si sa cantareasca toate informatiile oferite de comerciant prin descrierile produselor, dar si prin intermediul serviciului de suport telefonic, disponibil si la www.rombiz.ro.

Livrare rapida. Este esential pentru cei care nu au timp si nu isi permit zile in plus de asteptare. Cu serviciile de calitate de la Rombiz, comanda poate fi livrata in cel mai scurt timp, pentru ca partenerii firmei sunt companii mari de curierat cu experienta si respect fata de clienti. Livrarea se face in toata Romania, dar si in afara tarii, in acest caz cu costuri de transport suportate de catre destinatar, dar si cu o modalitate de transport preferata de acesta.

Politica de returnare. Este de multe ori mult mai flexibila decat in cazul magazinelor traditionale. La Rombiz orice client poare returna produsul achizitionat fara nicio explicatie in termen de 14 zile de la achizitionarea sa, si poate opta pentru un alt produs sau isi poate primi banii inapoi.

Comparatie de preturi. Cumparaturile online au marele avantaj de a permite clientului sa faca intotdeauna comparatii de pret. Astfel, doar stand in fata calculatorului oricine poate avea pretul cel mai bun pentru produsul cautat, cu un simplu search pe Google. Cu Rombiz insa produsele favorite vor avea cu siguranta preturile cele mai avantajoase, cu atat mai mult daca se incadreaza in ofertele speciale.

Modalitatile de plata sunt foarte variate, de la plata in numerar la sediu, pana la ordin de plata si plata ramburs, se poate plati de asemenea cu cardul si exista si varianta platii in rate, foarte avantajoasa pentru unii dintre clienti.