Slabeste eficient si rapid participand la cursuri pilates

Lupta cu kilogramele in plus este printre cele mai grele din lume daca nu ai alaturi de tine aliati de nadejde. Multe doamne si domnisoare incearca cu diverse regimuri alimentare, cu alergari zilnice, merg si la sala dar nu obtin rezultatele dorite pe termen lung. Cand regimul nu da rezultate si exercitiile facute la sala nu au randamentul dorit puteti sa apelati la cursuri pilates. Metoda implicata de Pilates consta in controlul muschilor cu ajutorul mintii si impune anumite miscari destul de dificile la inceput, dar care va ajuta sa scapati de kilograme in doar cateva saptamani.

Pe masura ce exercitiile Pilates incep sa faca parte din rutina zilnica, acestea vor deveni din ce in ce mai intense si procesul de ardere a caloriilor va fi si el tot mai intens, rezultand mai putin kilograme la cantarire. Prin cursuri pilates se va reusi remodelarea siluetei si subtierea taliei, o mai buna definire a bratelor, gleznelor, dar si tonifierea si definirea musculaturii. Ca sa va faceti o idee despre cat de bune sunt cursurile pentru pierderea in greutate, va spunem doar ca dupa o ora de exercitii puteti pierde pana la 421 de calorii, fara prea mare efort. Pe langa acestea, cursurile pilates pot elimina durerile de spate, cresc mobilitatea articulatiilor, pot imbunatati circulatia si performantele sportive. In afara de beneficiile amintite pentru silueta, aceleasi exercitii pilates ajuta la arderea caloriilor si regenerarea tesuturilor prin respiratia profunda promovata in fiecare dintre cursurile pilates.

Pentru rezultate si mai bune, exercitiile trebuie facute zilnic si sub indrumarea unui instructor pilates, care va sti ce categorii de muschi sa lucreze si cum anume sa dozeze efortul exercitiilor destul de intense pentru a nu va face mai mult rau decat bine. In plus, exercitiile pilates va pot ajuta sa va relaxati, sa scapati de stres si de tensiunea acumulata de-a lungul unei saptamani intregi de munca de birou si de sedinte.