Avantajele mobilei din PAL melaminat

Este destul de greu sa te decizi ce mobila sa achizitionezi atunci cand doresti sa o faci, din pricina modelelor destul de variate, daramite daca ne mai gandim la faptul ca exista avantaje si dezavantaje pentru diversele materiale. De exemplu mobila pal melaminat prezinta avantajul ca este cea mai accesibila ca pret si are o mare rapiditate in executie. In plus exista o mare varietate de culori si se poate realiza orice tip de mobilier la orice dimensiuni.

Pe de alta parte dezavantajele pot fi subliniate de faptul ca mobilierul din PAL este foarte sensibil la umiditate, la diferente de temperatura. In plus melamina se ciupeste, se dezlipeste relativ usor, si sa nu mai amintim de faptul ca durata de folosinta a mobilierului din PAL este de cativa ani. Insa pe langa toate acestea exista PAL de calitate superioara celor de pe piata noastra, ceea ce inseamna, pentru iubitorii de pal, ca nu trebuie sa renunte la mobila preferata.

Tipurile de pal de calitate superioara prezinta mai multe avantaje precum: proprietatile lui de umflare - contractie sunt excelente, densitatea aschiilor din interior este incomparabil mai buna, presarea covorului de aschii din interior este realizata in mai multe straturi, adezivul din interiorul placii de PAL nu exfoliaza melamina, prezinta rezistenta la umiditate si are o greutate redusa a placii si rezistenta mare in timp. Atunci cand alegem mobila pal laminat de o calitate superioara, trebuie sa tinem cont si de faptul ca aceasta vine la pachet cu o calitate destul de mare si anume faptul ca ea se prelucreaza fara probleme gen ciupituri la debitarea placii pe un circular.

Palul de calitate superioara este destul de greu de achizitionat, deoarece importurile lui nu sunt periodice si este aproape imposibil sa identifici calitatea cu ochiul liber la 2 mostre de PAL de aceeasi nuanta de la producatori diferiti.