De ce trebuie sa ascultam radio

De cele mai multe ori frecventele radio sunt instabile, insa atunci cand cautam radio Alba Iulia, frecvente - ne putem raporta la cautarile pe internet, care dau foarte multe rezultate si desigur la posturile de radio care au deja un renume si o banda fixa castigata pe drept. De exemplu avem pe 97.10 MHz - Europa FM.

Posturile de radio mai consacrate au deja frecventele foarte bine stabilite si pot fi mereu gasite pe aceeasi lungime de unda. Alte posturi radio Alba iulia frecvente sunt Atlas FM, Hit Radio Orion, Joy FM, Radio Reintregirea, Radio Vocea Sperantei si altele. In judetul Alba Iulia sunt insa mult mai multe frecvente FM si AM, dintre care amintim Radio Micul Samaritean, radio Star FM Sebes, Unirea FM, Radio 21, Radio Energy Cugir, Radio Cluj, Radio Delta Ocna Mures, Radio Blaj, National FM si altele. De cele mai multe ori radio-ul este cel care ne lina singuratatea, in drum spre serviciu, la serviciu, deseori, acasa chiar cand avem diverse activitati sau cand ne plimbam ori alergam.

Radio-ul este ca si un mic TV portabil pe care insa il putem avea dupa noi, fara imagine, dar cu sunet si cu stiri, cu evenimente, poante si emisiuni live. De ce trebuie sa ascultam radio atunci cand ne deplasam sau nu suntem acasa in fata tv-ului? Pentru ca radio-ul ne tine conectati cu lumea, cu spatiile sociale si pentru ca asa nu ne simti niciodata singuri. Totusi ca sa ramai conectat cu lumea, cu siguranta nu trebuie sa accepti orice tip de radio, trebuie sa fii selectiv. De multe ori un radio de calitate este un radio care emite si muzica buna, iar informatia este una cu folos. Cu siguranta ca muzica buna are foarte multe criterii de selectie, avand in vedere ca gusturile nu se discuta, iar atunci cand ne place un radio, acceptam si muzica.