Piele neincapatoare

Multiplul campion national, dar si mondial, Alexey Lesukov este unul din cei mai talentati tineri culturisti cu care se poate mandri Rusia, dar si o lume intreaga. Acesta este un om considerat cu adevarat talentat, datorita genelor lui genetice. De cand era tanar, Alexey era considerat un baiat special datorita faptului ca masa lui musculara era mai dezvoltata decat a celorlalti copii de varsta lui, cu toate ca nu facea niciun sport care sa-i stimuleze cersterea muschilor.

La varsta de 11 ani, Alexey a observat un lucru ciudat. Propria piele nu ii mai venea, statea aproape sa crape pe el, masa musculara fiind foarte dezvoltata. Singurul sport pe care tanarul l-a practicat inainte sa se apuce de culturism era inotul. La treisprazece ani si-a dat seama ca muschii lui au o capacitate deosebita de dezvoltare. Culturismul cu adevarat a inceput la varsta de 15 ani. De atunci tanarul a pus mai multe zeci de kilograme de masa musculara si arata gigantic.

Rusul este apreciat de multi incepatori ai culturismului, care vor sa-i calce pe urme si intr-o zi sa ajunga sa-l depaseasca. Astfel de talente sunt o raritate, iar rusul stie sa profite la maximum de acest lucru.