Camera de supraveghere, cea mai importanta piesa a unui sistem de supraveghere

Cea mai importanta componenta a unui sistem de supraveghere este camera de supraveghere. Pe piata gasiti o varietate impresionanta de firme si de branduri care promit o supraveghere de nici cei mai aprigi hoti nu vor mai avea curajul sa intre in casa dvs. Specialistii in sisteme de supraveghere de la http://www.instalaricamere.com, cei mai buni din domeniu si cei mai seriosi de piata din Romania, va pun la dispozitie o gama larga de camere de supraveghere foarte bune si moderne, de la camera ip la cele de interior ori exterior si camera speed dome, excelente pentru sisteme de supraveghere imbatabile atunci cand vine vorba de calitate si de pretul de raft virtual.

Setarea, accesarea si controlul acestor sisteme de supraveghere poate fi facut si prin intermediul Internetului, astfel ca supravegherea permanenta de pe un dispozitiv mobil e floare la ureche. Un tip aparte de camere de supraveghere sunt cele de exterior, pentru supermaketuri, parcarile lor, alte spatii comerciale importante unde e lume multa si se poate fura in voie. Avand in vedere tipul de sisteme de supraveghere unde se monteaza camerele amintite, ele sunt foarte solide, au sisteme speciale de protectie impotriva intemperiilor naturii dar si senzori infraroru pentru supraveghere in bune conditii chiar si pe timpul noptii. Spre deosebire de camerele pentru exterior, cele pentru sisteme de supraveghere de interior au un design mult mai prietenos, au protectie avansata, la nevoie, se pot amplasa mai usor, au leduri cu infrarosu pentru filmat in timpul noptii, cand camerele nu sunt luminate.

Ambele componente ale sistemelor de supraveghere au rezolutie foarte buna. Desigur, daca aveti nevoie sa urmariti toate miscarile unui agajat care va da de banuit ca nu prea se tine de treaba, atunci camere speed dome e alegerea perfecta pentru ca se roteste instant la 180-360 de grade si are senzori de miscare-rotatia e dicatata fie de rotirea mouselui, fie doar de plimbarea degetului pe ecran. Tot pentru supermarketuri, in interior, foarte eficiente sunt camerele ip cu rezolutie digitala foarte inalta si focalizare foarte buna…