Puneti in valoare masculinitatea cu haine rafinate

Vrei sa-ti cumperi o haina sau incaltaminte si pretul afisat la raftul din magazinele din mall e prea mare? Nu e cazul sa renunti la a-ti completa garderoba cu articole vestimentare care te scot in evidenta.

Mydressing vine cu o oferta de haine pentru barbati second-hand si outlet pe care nu ai cum sa o refuzi. Preturi mici, calitate garantata de branduri celebre si garantie 30 de zile, pe asta se bazeaza boutique-ul online mydressing, un spatiu virtual elegant si rafinat unde poti comanda ce modele doresti, outlet sau second-hand, usor si rapid. Pazeste-te de frig cu bluzele sau puloverele de la marci cunoscute, imbraca jeansii de calitate si jachetele sau paltoanele care au facut furori in momentul lansarii, toate la un pret foarte mic si 100% originale. Camasile de la Oscar de la Renta, Nautica sau Hugo Boss si puloverele pe gat sau la baza gatului si vestele groase din oferta mydressing pot completa tinute casual sau sport. Eleganta si respectarea tendintelor din moda pot fi atinse prin imbracarea unui sacou Kenneth Cole, Sand sau Hugo Boss sau unui costum de calitate de la Luxury Brand. Pentru pasionatii de schi, salopetele mai groase sau mai subtiri numai bune pentru schiatul pe muntele plin de zapada pufoasa sunt vandute la preturi incepand cu 37 de lei si ajung pana la maxim 90 de lei.

Marimile sunt diverse, de la XS si S, la M, L, XL si XXL, iar o parte din oferta se incadreaza in tipul de produse denumit outlet, adica haine din stocuri ale marilor firme care nu s-au vandut intr-un sezon, dar noi, de calitate. In plus, la produsele outlet se poate primi un discount de 70%, transportul comenzii este gratuit la prima livrare si ramane gratuit si la comenzile de peste 60 de lei. Garantia oferita este de 30 de zile iar returul e permis, dar numai in 10 zile de la primirea coletului.