Produse cosmetice de la Wella

Wella AG este una dintre cele mai mari companii producatoare de produse de ingrijire a parului si cosmetice. Fondata in 1880 de Franz Ströher, Wella este printre cele mai cunoscute companii germane cu sediul in Geneva, Elvetia, specializata in Haircare, Styling & Colorants. Gama de produse comercializate de compania germana include sampoane, balsamuri, uleiuri pentru par, masti pentru par sau combinatii tonice pentru revigorarea structurii firului de par.

Produsele Wella sunt facute din ingrediente naturale, nu au substante care produc alergii, sunt testate si garantate din punct de vedere dermatologic, nu influenteaza sanatate parului, lasandu-l usor de pieptanat si catifelat. De exemplu, uleiul elixir cu efect nutritiv, care reface structura firului de par si protejeaza invelisul natural de cheratina are la baza ulei de argan, ulei de jojoba si ulei de migdale, extracte naturale ideale pentru varfurile si lungimile degradate. Hidratarea este maxima, se poate aplica si pe par ud, si pe par uscat, parul recapatandu-si stralucirea dupa doar cateva aplicari succesive. Alte produse pentru ingrijirea parului Wella, cum e masca cu acizi grasi si acizi Omega, protejeaza si asigura antioxidantii pentru un aspect neted si matasos al parului dvs. Uleiul de migdale, cel de argan si cel de jojoba actioneaza in profunzimea firului de par tern, deteriorat sau fin, facandu-l mai puternic si mai usor de pieptanat si intretinut.

La capitolul hair styling, compania cu sediul in Elvetia pune la dispozitia clientilor sai diverse tipuri de cosmetice, cum ar fi ceara de par pentru texturare, pentru fixare de durata si aspect mat, care ofera stralucire si rezistenta sporita a firului de par. Nici barbatii nu sunt uitati, pentru ei existand printre altele fixative cu finisare mata si fixare puternica, care pot fi aplicate pe orice tip de par. Oricare dintre produsele amintite le veti folosi veti avea garantia unei actiuni delicate asupra firelor de par si a scalpului si cele mai bune ingrediente incluse in ele.