Ingrijeste-ti pielea cu cele mai moderne tratamente aplicate la o clinica de dermatologie

Pielea noastra are nevoie de o ingrijire exemplara pentru a ne putea apara de microbi si infectii. Avand un rol foarte important in economia organismului nostru, pielea este formata din mai multe straturi cu proprietati diferite, care, impreuna, formeaza o bariera foarte puternica si mentine organele interne si sistemul circulator departe de actiunea factorilor externi. Ingrijirea pielii poate fi facuta acasa, in mod individual, prin simpla spalare zilnica cu substante speciale, prin aplicarea de diverse masti, prin controale permanenta la medicul dermatolog.

Cea mai buna metoda de preventie si de diagnosticare ramane vizita la clinica de dermatologie. Aici, medicii specialisti dermatologi cu experienta vor depista imediat orice problema aparuta, vor sti ce tratament sa aplice, cum sa aplice si ce efecte poate avea pe termen mediu si lung. Clinica Hebra Dermatologie este ideala pentru un control dermatologic de rutina, punand la dispozitia pacientilor servicii complete de diagnosticare si tratament modern, cu tehnologii de ultima generatie si abordari inovatoare pentru rezultate pe termen lung. Clinica de dermatologie Hebra are specialisti care va pot ajuta sa cartografiati alunitele, sa va tratati transpiratia excesiva, ridurile, acneea. De asemenea, alte servicii incluse in oferta clinicii sunt cele de chirurgie dermatologica, de la cautarizare pana la excizii, de testarea alergii cutanate, de microdermabraziune. Foarte cautate sunt si serviciile de crioterapie negi sau veruci, papiloame, tratamentele pentru caderea parului si cele cu steroizi intradermici, tratamentele pentru negi.

Avand preturi pentru orice buzunar, Clinica Hebra Dermatologie ofera si posibilitatea efectuarii tratamentului venelor inestetice, tratament vitiligo, psoriazis sau eczeme. Cu tehnologia moderna din dotare medicii dermatologi de la clinica realizeaza fototerapie, diverse proceduri chirurgicale complicate, fara efecte adverse si cu o recuperare rapida. Programarea se realizeaza rapid, direct pe site sau telefonic, in pagina fiecarui serviciu exista o lista cu intrebari si raspunsuri frecvente legate de interventia respectiva, listele complete cu preturi si proceduri sunt vizibile in aceleasi pagini ale tratamentelor. Vizitati site-ul Clinica Hebra Dermatologie si descoperiti beneficiile tratamentelor efectuate si conditiile in care se realizeaza acestea, informatii despre medicii dermatologi care le ofera.