Noul model de camion Daf xf euro 5 ofera tot ce si-ar putea dori un sofer de camion

Atunci cand ai de facut drumuri lungi si multa marfa de transportat, cu greutati variabile, ai nevoie de un autovehicul pe care sa te poti baza. Pentru ca distantele parcurse includ si drumuri mai greu de practicat vei avea nevoie de un camion de top, de la cei mai buni producatori, un model care sa iti asigure viteza si confort, siguranta si o metoda de deplasare cat mai flexibila.

Cu o serie de caracteristici care il plaseaza pe lista camioanelor cu performante notabile din clasa sa Daf xf euro 5 ofera soferilor cam tot ce si-ar putea dori, de la costuri scazute de operare la cabina spatioasa, echipata si finisata estetic in asa fel incat timpul petrecut in interiorul sau sa fie cat mai placut pentru soferi. Motorul de 510CP si cuplu de 2500 Nm asigura rularea rapida pe orice fel de drum si tractiune optima indiferent de conditii. Dotarile modelului Daf xf euro 5 sunt dintre cele mai fiabile, de la ACC si FCW la ASR sau VSC, asigura confort si siguranta maxima in timpul rulajului, timpii morti sunt redusi la minim, la fel si consumul de resurse. Volanul ergonomic si dotarile din cabina, costurile de mentenanta reduse al componentelor sale, scaderea costurilor de operare si transmisia de inalta performanta, iata alte cateva avantaje oferite de noul model de camion. Seile de cuplaxe fixe sau culisante sunt pentru toate modelele de capete tractoare, se pot folosi remorci cu inaltimi interioare de pana la trei metri pentru volme de incarcare de pana la 100 m3.

La aceste caracteristici de top se adauga si gama de sasiuri 6x2 pentru o capacitate de incarcare suplimentara, garantandu-se spatiul redus de intoarcere. Impreuna cu un design deosebit si materiale de calitate toate aceste particularitati ale camioanelor din gama daf xf recomanda noile tipuri de camioane de pe piata pentru orice fel de transport facut in tara sau in strainatate, in conditii optime atat pentru materialele si produsele transportate, cat si pentru soferi.