Automatizarea portilor este solutie ideala pentru a scapa de coborat si urcat in masina pe viscol sau vant puternic


Frigul de afara si precipitatiile tot mai suparatoare pot fi destul de neplacute mai ales dimineata, cand trebuie sa plecam la lucru. De ce? Pentru ca va trebui sa ne dam jos din masina, sa deschidem poarta, usa de la garaj, dupa care iarasi sa ne urcam in masina.

Pe langa timpul pierdut, gerul si ploaia torentiala pot sa ne strice ceea ce parea o zi perfecta. Partea buna este ca putem evita astfel de „peripetii” si nervi de la prima ora prin comandarea de sisteme de automatizari porti

Sistemele moderne pentru automatizarea portilor permit inchiderea si deschiderea rapida a portilor sau usilor de garaj, telecomenzile speciale au functii avansate care sunt special gandite pentru a ne face viata cat mai usoara. Automatizarea portilor este simplu de facut, firmele care vand sisteme pentru automatizari porti asigura si montaj gratuit, consultanta, interventie in caz de defectiuni, piese de schimb si service in permanenta. 

Pe langa toate acestea produsele din categoriile automatizari porti nu afecteaza portile pe care se instaleaza, configurarea lor este simpla, telecomenzile pot include si suport pentru masina. Unele variante de sisteme permit si conectarea cu sistemul de energie solara sau baterie de backup. Functiile antistrivire sau de deschidere partiala, optiunea pentru fotocelule multiple, treptele de viteza configurabile si deblocarea manuala in caz de avarie, iata doar cateva dintre avantajele unor sisteme moderne de automatizare a portilor.

Kiturile speciale pentru automatizari includ tot ce aveti nevoie pentru a obtine o poarte culisanta, batanta, de garaj automata. In cazul in care sistemele de automatizare vin si cu ghiduri acestea sunt interactive, usor de urmarit, practic si dvs. puteti monta simplu si rapid sistemul, interventia echipelor va fi necesara doar pentru lucrarile mai complicate. 

Oricand puteti solicita asistenta telefonica, specialistii firmelor va pot ajuta sa remediati orice probleme aparute si va vor trimite oameni pentru repararea unor defecte mai mari aparute. Ofertele sunt destul de avantajoase, preturile potrivite pentru buzunarele oricarui detinator de casa asa ca automatizarea portilor este o operatiune care se poate realiza rapid si eficient.