Fototapet pe gustul tau

Cand vorbim despre camera copiilor ne gandim mereu la aspecte vesele si la cateva detalii nocturne deasupra patului. Camera adultilor trebuie sa fie mereu rafinata, tandra si intima, iar camera adolescentilor trebuie sa fie cum vor ei. Desigur orice reguli pot fi incalcate, dat fiind ca la urma urmei pentru asta au fost concepute, insa cand vine vorba despre fototapet nimeni nu poate sa conteste gusturile.

Pentru copii exista foarte multe modele vesele pe care le puteti aplica in diverse locuri ale camerei. De exemplu un design frumos mai ales pentru fetite ar fi: pe usa un fototapet mare, cat tine usa, cu un copil care se da in leagan, pe peretele de langa pat, un camp cu flori deshis colorate si deasupra capului curcubeu cu stele, pe nuante de albastru - mov, si in rest stickere, aplicatii vesele sau in functie de cum vrea micutul sau micuta. Desigur ca idei sunt foarte multe insa pe cele mai bune nu le puteti vedea decat pe trendexpert.ro, un site pe care veti gasi variante complexe de a va inveseli camera cat si viata prin intreaga casa. Fototapele sunt mai exact construite din mai multe bucati, ele fiind foarte usor de aplicat avand in vedere ca sunt pe baza de lipici, iar ca sa nu va incurcati si sa nu gresiti ordinea, aveti pe spate numerotate partile fiecarui fototapet. Astfel ca va veti putea realiza un perete intreg cu un peisaj de  vara sau unul de iarna, veti putea sa va creati propriul coltisor de rai si desigur sa va faceti propria ferma cu animale sau legume si fructe in functie de ceea ce doriti. 

Cu ajutorul fototapetului va puteti colora casa intr-un stil rapid, uitand de grijile varuirii, cat si de murdaria mult urata, cauzata de acesta si de chinul pe care il poate provoca.