Tinerete vesnica?

Oare cum ar fi daca am putea trai vesnic... Daca nimic nu s-ar pierde si totul s-ar putea aduna intr-un loc personal. Doar sa stii ca acum 100 de ani ai fost acolo, in acel loc si ai dansat cu persoana draga tie, parca te face sa te simti altfel. Sau sa te uiti peste fotografiile, facute cand erai de doar cativa anisori, si sa te trezesti gandindu-te la acele momente speciale din copilaria ta. Sa stii ca desi ai 100 de ani esti in floarea varstei si inca mai ai de trait cel putin inca pe atat.

Da, oarecum ar fi frumos. Din punct de vedere istoric vorbind. Asa vei putea lua parte la toate deciziile importante cu privire la tara ta. Sau de ce nu la schimbari majore de stat. Ai putea chiar tu sa faci aceste schimbari. Pe de alta parte, insa, nu stiu daca, as putea trai 100 de ani. Ar insemna sa am o gramada de copii si cu siguranta si mai multi nepoti, stranepoti….Nu cred ca sunt pregatita pentru asta. Si niciodata nu voi fi. Mi-au ajuns cele doua sarcini, cu varf si indesat. Eu pun punct odiseei sarciniilor.

Cu toate astea, au fost oameni care au trait si cate 500 de ani, nu? Sau cel putin asa spune Bibilia...Interesanta varsta, dar nu as vrea sa traiesc atata…