Lasa transportul de marfa international pe mana specialistilor

Te-ai saturat pana peste cap de urcatul si coboratul marfii de unul singur din dubita ta veche de vreo 15 ani? Vrei sa ajungi mereu la timp la destinatie, dar nu te poti descurca in traficul intens de prin Europa? Uita de aceste neplaceri si invata sa te relaxezi cu transportsigur.ro, firma de transport marfa international cu experienta vasta in domeniu si foarte multe avantaje de care te poti bucura chiar din acest moment.

In primul rand, masinile din parcul auto al transporsigur corespund normelor de protejare a mediului si nu polueaza excesiv aerul si asa slab calitativ din Europa, sunt verificate permanent pentru a nu fi implicate in accidente si au cele mai noi tehnologii la bord. Sistemele GPS, lifturile de la spate, lizele electrice, chingile de ancorare din interior sunt doar cate dintre dotarile standard pe care le puteti folosi dupa cum aveti nevoie, in functie de marfa transportata. Soferii sunt antrenati sa reactioneze prompt, imediat, fara sa ezite in timpul unor probleme ivite la transport marfa international, stiu sa aleaga doar cele mai bune si mai sigure rute, fara a se aventura pe drumuri periculoase. Mijloacele de transport sunt adaptate permanent, in functie de ce vor clientii, pleaca si ajung la destinatie rapid, la timp, costurile si masuratorile pentru transporturi sunt estimate dinainte, pentru a sti exact cat te costa serviciile. La cerere, marfa se poate ambala, se poate asigura suplimentar si se pot alege fie autoutilitare, fie autocamioane, fie camioane cu prelata, depinzand doar de ce se transporta. Si pentru ca un transport marfa international sa fie perfect, transportsigur ofera consultanta gratuita pentru alegerea celei mai bune solutii de transport, organizarea drumului si a traseului de catre soferi, dar si profesionalism la cele mai inalte standarde.

Alte informatii despre serviciile transportsigur si tarifele practicate, dar si datele de contact pentru o colaborare imediata le gasiti pe site-ul oficial transportsigur.ro.