Ai probleme cu parul? Aplica un tratament cu keratina

Ca orice organ din corpul nostru, si parul are nevoie de o ingrijire speciala pentru a rezista cat mai mult timp si pentru a ne ajuta sa aratam bine in orice situatie. In timp, din cauza varstei, mediului in care ne desfasuram activitatea, spalarilor prea dese cu sampoane pline de chimicale, vopsirilor repetate, parul incepe sa se usuce, firele de par devin fragile, iar rezistenta sa scade.

Singura metoda naturala testata care poate regenera parul distrus este un tratament cu keratina, o modalitate revolutionara de a reface structura si compozitia firului de par fara substante chimice. Tratamentul cu keratina, care se poate face si la sanului Ambra din Bucuresti, protejeaza in primul rand firul de par, structura sa, apoi trateaza problemele care au aparut la nivel compozitional. Keratina este un tip aparte de amestec organic, avand in alcatuire proteine ce provin din unghii sau par. Dupa aplicarea unui tratament cu keratina parul nu va mai fi atacat de soare, de caldura excesiva a feonului, a placii, de vopsirile repetate sau de coafat. Simpla folosire a acestui tratament simplu permite parului sa se rehidrateze, il hraneste si reface firul de par de la radacina pana la varf, oferindu-i volum, flexibilitate si stralucirea la care viseaza orice doamna sau domnisoara.

Keratina este ideala pentru cei care au parul cret si rebel, buclele si aspectul cret putand disparea, parul recapatandu-si stralucirea de altadata. Pentru efecte de lunga durata, inainte de aplicare tratament cu keratina parul trebuie sa fie spalat, apoi keratina se aplica pe par direct timp de jumatate de ora-intre timp se usuca parul pentru a putea incepe procesul de regenerare. La final, cu placa de indreptat parul, se usuca foarte bine fiecare suvita de par, procesul in sine fiind unul de reconditionare termica si de refacere a legaturilor chimice ale proteinelor din firele de par. Rezultatul imediat va fi un par mai elastic si mai usor de aranjat, asta si datorita umplerii cu keratina a cuticulelor de par fisurate sau degradate.