Proprietatile / beneficiile uleiului de argan

Este bine cunoscut faptul ca uleiul de argan este un ajutor de nadejde in sanatate si frumusete. Uleiul de argan este utilizat cu succes impotriva ridurilor si pentru hidratarea pielii. Uleiul de argan este un puternic anticancerigen, regleaza colesterolul, ajuta in curele de slabire si trateaza cu succes bolile cardiovasculare.

Exista produse cosmetice cu ulei de argan pe care le poti folosi cu incredere, mai ales dupa varsta de 30 de ani. Uleiul de argan iti mentine tenul curat, tanar si intarzie aparitia ridurilor. Poti alege si varianta uleiului de argan pur / uleiului pur de argan biologic 100% natural. Daca iti doresti achizitionarea unui asemenea produs, magazinul de cosmetice naturale Ryor iti pune la dispozitie ulei de argan biologic 100% natural, la un pret avantajos.

Ulei pur de argan biologic 100% natural, disponibil pe Ryor.ro
  • 100% ulei natural de origine marocana care provine din agricultura ecologica; 
  • Confera pielii suplete, catifelare si aspect tineresc; 
  • Asigura o hidratare profunda; 
  • Nu irita, calmeaza, lubrifiaza si imbunatateste starea pielii sensibile, inrosite si solzoasa; 
  • Actioneaza direct asupra productiei de colagen si elastina; 
  • Imbunatateste starea ridurilor; 
  • Testat dermatologic. 

Alte beneficii ale uleiului de argan: trateaza pielea uscata, trateaza eczemele si psoriazisului, este un bun remediu impotriva acneei, imbunatateste structura firului de par, confera stralucire si rezistenta parului (contine vitamina E, care este o substanta fabuloasa pentru tratarea parului de orice tip), este un aliat de nadejde in ingrijirea unghiilor. Uleiul de argan poate fi folosit pentru masajul pielii, in special pentru pielea delicata a bebelusilor. Multe dintre femei utilizeaza uleiul de argan pentru tratarea buzelor uscate si crapate.

Continutul ridicat de acizi grasi face din uleiul de argan un produs mult mai eficient in ingrijirea pielii decat alte tipuri de substate hidratante naturale, cum sunt untul de shea sau uleiul de masline.