Va simtiti rau? Un program detoxifiere va poate scapa de toate problemele de sanatate

De fiecare data cand mancam ceva cu un continut prea mare de grasimi sau prea multi carbohidrati, zaharuri, prea putine proteine organismul nostru sufera. Suferinta corpului se reflecta imediat in aparitia unor probleme la colon, care devine plin de toxine, la intestine si la nivelul sistemului cardio-vascular. In momentul in care sunt prea multe toxine acumulate in organism incepem sa ne simtim rau, avem dureri de cap, nu mai putem sa ne ducem la bun sfarsit sarcinile. Toxinele sunt asa de rele incat pot sa fie elementele declansatoare ale cancerului, asa ca lupta cu ele trebuie sa fie bine „targetata” si cat mai eficienta.

Pentru un program detoxifiere realizat de un doctor specialist puteti sa va rezervati oricand un loc in Clubul de la Mara, situat la marginea rezervatiei naturale Creasta Cocosului, la poalele muntelui Gutai. Medicul Adrian Danciu, expert in nutritie si detoxifiere va coordona toate activitatile si sesiunile de informare, de tratament, astfel incat rezultatele sa fie imediate si cat mai puternice. Avantajele participarii la o astfel de sesiune speciala de detoxifiere tin in primul rand de o curatare completa a corpului de toxine, de desfasurarea tratamentului intr-un mediu placut si primitor, departe de spitale si saloane. Cel mai eficient program propus de mara-maramures este cel de 6 zile Intensiv, tratament de scurta durata dar foarte puternic ce isi propune sa va scape de oboseala si de stres, sa regleze colesterolul sau glicemia, alti indicatori problematici, sa elimine complet toxinele, sa va imbunatateasca sistemul imunitar. Se va restabili in acest program detoxifiere intensiv si echilibrul emotional, veti reusi sa dati jos din kilogramele in plus, veti invata totul despre stresul oxidativ si veti benefica de o evaluare completa si complexa a starii dvs. de sanatate, cu solutii propuse pentru revenirea starii de bine a organismului.

Ficatul, colonul si rinichii vor scapa de toxine, veti primi un regim de urmat care va va mentine functionarea normala a tuturor organelor, veti participa la masaj de drenaj limfatic cu uleiuri sau tincturi, dar veti merge si in sauna tunel cu infrarosu, ideala pentru tratarea celulitei. La toate acestea se adauga masaj de reflexoterapie si seminarii educative pe teme diverse legate de sanatate si tratamente naturiste.