Par fin si subtiat? Spune adio subtierii cu noile sampoane nioxin

Ai de cand te stii probleme cu parul care se tot subtiaza si se rarefiaza, ajungand sa iti cada din ce in ce mai mult? Subtierea parului nu este un fenomen atat de ingrijorator daca stii cum sa il tratezi. Inainte sa aplici orice tratament trebuie sa mergi la un medic specialist si sa descoperi care e motivul pentru care se subtiaza parul, daca sunt cauze interne mai grave si subtierea e doar un semn al aparitie unei boli mai grave. Daca nu este altceva in neregula si parul are de suferit doar din cauza unor tratamente gresite sau al vopselelor mult prea pline de agenti chimici este mai simplu sa lupti impotriva caderii parului si subtierii lui.

Cum? Cu ajutorul unor produse specifice, din ingrediente naturale, cu rol de hidratare si refacere a structurii complexe a firului de par. De la masti la creme si sampoane, balsam si spray special, toate iti pot simplifica drumul de la un par fin si subtiat la un par puternic si stralucitor, rezistent. Daca iti doresti rezultate mai rapide si mai bune, de durata, poti incerca un sampon nioxin, special pentru parul fin, cu tendinta de subtiere sau cadere, rarefiere. Densitatea firului de par va creste, degradarea si ruperea sa nu vor mai fi posibile asa de usor, scalpul va fi protejat, stralucirea de altdata va reveni si ea in peisaj. In functie de ce sampon nioxin alegeti puteti beneficia de pe urma tehnologiei BioAMP, care imprima un aspect de par mai des si contribuie la cresterea in diametru a firelor de par, impiedica caderea parului. Sebumul in exces e indepartat prin intermediul tehnologiei Transactive Delivery, scalpul ramane curat si hidratat gratie Activ-Renewal, pe baza de ceai alb si ulei de menta. Gama Nioxin pentru par subtire, disponibila la preturi pentru orice buzunar si pe Allbeauty, magazin de produse cosmetice profesionale de calitate, testate si garantate, contine si sampoane pentru parul vopsit, care nu distrug culoarea obtinuta si au acelasi efect ca si cele pentru parul nevopsit.

Toate produsele Nioxin pentru par fin si subtiat contin si o gama completa de vitamine si substante hranitoare, special selectionate pentru a se obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp.