Cum sa lasi deoparte sedentarismul

De foarte multe ori simtim nevoia sa uitam de probleme si de griji, sa renuntam la agitatia prezentului si sa ne bucuram de liniste si de calm.Totusi, cum sa reusim sa facem acest lucru atunci cand suntem presati din mai multe parti? Raspunsul : cu echilibru si cu o organizare foarte buna.
Dar cum sa reusim sa aducem asfel de momente intr-o lume in care agitatia este cuvantul cheie? Ei bine, cu bancuri scurte sau lungi! Cine nu iubeste bancurile? Bancurile sunt unica metoda prin care se pot uni foarte multi oameni care in general nu au nici un punct comun. Cel mai bun sfat insa este sa incercati sa renuntati la stres pentru ca distractia sa fie una de 100%. In al doilea rand, atunci cand va decideti sa lasati deoparte pentru o anumita perioada, mai lunga sau mai scurta, grijile de la birou, trebuie sa iesiti din casa sau, daca ramaneti sa va chemati prietenii apropiati.
Cel mai bine ar fi sa iesiti in oras, de exemplu la un spectacol de comedie. O seara de bancuri cu Bula, bancuri cu blonde, bancuri cu brunete etc. la un pub sau un bar, un spectacol de stand-up comedy sau de ce nu un film de comedie, toate acestea sunt alternative perfecte pentru a va detasa si pentru a va descreti fruntea. Rasul este cel mai puternic antidot asupra plictiselii si oboselii, asadar este ideal ca la aceste iesiri in oras sa nu mergeti de unul singur ci sa invitati si mai multi prieteni pentru ca distractia sa fie si mai mare.
O alta metoda pentru a renunta la anxietate este organizarea unei petreceri in adevaratul sens al cuvantului. Daca vreti sa va bucurati de un party asa cum scrie la carte, atunci puneti la cale o petrecere speciala, cu multi invitati si cu multa distractie.
Daca nu aveti astfel de evenimente la care sa participati, atunci puteti organiza o mica reuniune chiar la dumneavoastra acasa. Puteti sa faceti karaoke si sa spuneti bancuri din memorie sau sa le cititi de pe internet deoarece acolo aveti de unde alege, adica doua ingrediente cheie pentru o seara perfecta. In plus va veti afla in intimitatea caminului dumneavoastra, asadar atmosfera va fi si mai degajata decat in mod normal.
Asadar, daca vreti sa va destindeti atunci puteti organiza o seara de bancuri cu toti prietenii pe care ii aveti, seara care cu siguranta va fi un adevarat succes deoarece oricine se simte mai bine atunci cand rade. Bineinteles ca persoana care va sta in fata trebuie sa fie una care sa placa publicului si care sa stie sa atraga. A stii cum sa spui bancuri pe intelesul si amuzamentul publicului este in sine o arta. Toata lumea stie sa spune bancuri, dar nu toata lumea stie sa spuna bancuri bine. Cu cat mai mult exercitiu insa, cu atat mai bun devii.
In concluzie, pentru a evada din monotonia cotidanului, este perfect sa incercati sa va intalniti cu toti prietenii cu ajutorul carora veti creea o atmosfera in care predomina bunadispozitie!