Ai alimente multe care merg congelate si nu stii unde sa le depozitezi? Ia-ti o lada zanussi si scapa de toata bataia de cap

Venirea pe lume a unui copil sau mai multor tanci transforma radical stilul de viata al oricarei familii. In primul rand ai nevoie de electrocasnice si electronice de calitate, de aparate frigorifice pe care sa te bazezi pentru a le putea da copiilor doar cea mai buna si mai delicioasa hrana. Apoi ai nevoie de mai mult spatiu si de mai mult timp dedicat familiei. Si pentru ca nu ai timp sa te duci mereu la cumparaturi, poti lua si produse congelate sau care se pot pastra mai mult timp prin congelare.

In privinta depozitarii nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca ai la dispozitie lada zanussi de la rombiz.ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru acasa. Modelul ZFC51400WA ofera un spatiul de depozitare net de 495 litri, are un consum reduse de energie electrica, fiind incadrat in clasa energetica A+ cu doar 386 KWh pe an. Sistemul de decongelare este manual, capacitatea de congelare este gandita in asa fel incat sa acopere nevoile unei familii numeroase, 20 kg pe 24 de ore. In interior exista trei cosuri din sarma pentru trierea alimentelor puse la pastrat, clasa climatica este SN-T, cu o eficienta maxima, nivelul de zgomot e de doar 47 dB, este silentioasa si poate fi pusa oriunde, nu neaparat in bucatarie, daca nu exista spatiu suficient. Daca aveti nevoie de o lada cu un volum mai micut, dar la fel de puternica si de utila va recomandam modelul ZFC41400WA, cu 400 litri si clasa energetica A+.

Garantia ambelor produse disponibile pe rombiz.ro este de 24 de luni, transportul e gratuit in Bucuresti si provincie in functie de valoarea comenzii. Avantajul lazilor frigorifice tine de capacitatea mare de depozitare, aranjarea usoara a alimentelor in spatiul interior al produsului si rezistenta in timp, congelarea mai rapida si mai eficienta, controlul total asupra fiecarui compartiment din spatiul de depozitare.