Alege ghete femei online pentru tinuta dintre ani si ai doar de castigat

Nici bine n-am trecut de Craciun ca ne pregatim de o alta mare sarbatoare, Revelionul, un eveniment pe care nimeni nu are cum sa-l rateze. Veselie, dans, dorinte pe care vrem sa le punem in practica anul ce vine si multa voie buna. Cam asa s-ar descrie seara cea din urma din anul ce tocmai se incheie. La asa eveniment se cade sa avem si o tinuta cat mai apropiata de trendul dictat de eveniment. Nu esti decisa ce sa porti in noaptea dintre ani? Iata cateva idei de incaltaminte usoara si comoda, numai buna pentru incins o petrecere pe cinste.

Frumoase, elegante, feministe, ghete femei online cu detalii metalice pot sa faca o impresie foarte buna mai ales daca le asociezi o tinuta in aceeasi culoare, in care sa predomine pielea sau elementele care trimit cu gandul la materialul preferat al oricarei femei care se respecta. Ca sa transformi o tinuta banala intr-una foarte sic poti sa porti ghete pana la glezne, cu insertii de material, asortate neaparat cu fuste conice si drepte, cu marimi diferite. Daca preferati rochiile si gecile scurte din piele trebuie sa stiti ca merg cu ghete femei online, insa ar fi bine daca v-ati orienta catre blugi stramti si tipuri diverse de cardigane. O varianta care nu e pentru serile elegante, dar va poate feri de o raceala puternica sunt ghetele din cauciuc, disponibile fie in format sport, fie intr-unul mai elegant, cu blana, in diverse nuante. Si daca tot e seara cea mare e momentul sa porti si incaltaminte cu toc, care, desi nu pare, poate sa fie foarte comoda si eleganta.

Ca sa dansezi toata seara va trebui sa cumperi ghete cu toc lat sau patrat, care nu obosesc piciorul, asortate cu o fusta sau o rochie, dar si cu blugi evazati, usor „uzati”. Daca ai probleme din cauza numarului mare de la picior poti opta pentru modele cu calapod rotunda si oval, care lasa spatiu destul piciorului ca sa se poata misca in voie.