Calitatea somnului

Intr-o lenjerie de pat se ascund multe amintiri, se ascund momente de visare, ganduri maruntite de cotidian, zambete rasufland a usurare. Dar nu acestea sunt calitatile ei cele mai cautate caci toata lumea isi trage cearsaful peste nas negandindu-se la ele. Calitatea cea mai mare este aceea de tovaras tacut in noptile de vara sau de iarna ce te calauzeste si ajuta sa-ti sustii visele printr-o odihna tamaduitoare. Relaxarea se experimenteaza prin aortele adormite si-n tamplele pulsand a liniste, acest lucru insemnand ca trupul nostru este influentat intr-o mare masura de calitatea somnului.

Se pot spune multe despre o lenjerie de pat mai ales dupa un repaus in care simti placerea de a-ti concedia grijile si a te cuibari in satin sau bumbac. Dormitorul fiecaruia este oaza de regasire si taramul in care odihna trebuie sa fie cuvantul de ordine. Se zice ca o lenjerie de pat buna rezista mai mult de noua ani iar acest lucru ma duce cu gandul la marturia ce o poarta in fibre. Facand o incursiune in istorie ar trebui sa realizam ca acest martor tacut al momentelor nocturne ne apreciaza viata dandu-i valoare prin valoarea ei. Personalitatea individului poate fi asociata cu cea a lenjeriei iar calitatea somnului atat de necesara in zilele noastre cu calitatea energiei de peste zi. Acest decor nocturn ne poate aduce linistea necesara deci sa profitam prin alegerile noastre. Somnul regal sau cel al unui bebelus sunt semnele necesitatii unei lenjerii pe masura ce vorbeste despre calitate, despre dimineti aducatoare de curajul unui nou inceput si  curiozitatea unor momente noi.

Cea mai mare placere este atunci cand te intorci de pe o parte pe alta in propriul asternut si ai sentimentul ca respiri libertate, lipsa grijilor si marinimia lumii. Datoram o mare parte din starea noastra de spirit nocturna, lenjeriei ce ne insoteste pe taramul odihnei.