Pe tocuri la concerte

Cu siguranta a-ti observat ca de fiecare data la concerte apare cate o rasarita din asta, pe tocuri cui. Adica tu vi la un concert, rock, de exemplu si te-ai gandit ca e bine sa vi in tocuri. Eroare totala. Mai da serios. La concertele de genul asta, oamenii mai sar, se mai imping, mai tipa. Si tu, ce voiai de fapt sa urmaresti prin faptul ca ai venit pe tocuri? Ca ai doar un singur neuron? Asta deja se vede. Din secunda in care s-a vazut cum ai ajuns la concert.
 
Si mai sunt si cele care se imbraca elegant, ca si de club, tot cand merg la un festival. Fustite scurte, maieu decoltat tocuri. Mai, cand vii la un concert, intr-o cetate. imbraca-te adecvat, ce mama naibii. Dupa aceea se si mira de ce unul si altul i-au pus mana pe san, sau pe fund. De-aia fiindca o ceri, de-aia. Nu cred ca e chiar asa de greu sa iti  gasesti niste haine adecvate. Decat sa vii asa mai bine, puteai la fel de lejer sa vii dezbracata, ca tot acolo era. Si probabil fericeai mai multi barbati.
 
Noroc ca barbatii nu poarta tocuri. Ca parca vad ca apareau si vreo cativa din astia, pe tocuri. Ca ar fi in stare. Cocalarii mai ales. Categoria asta speciala. Unele persoane de sex feminin, chiar nu inteleg ca e important sa te imbraci adecvat la un astfel de eveniment. Bautura curge, iar barbatilor le trec multe prin minte daca au capul ametit de alcool. De-aia eu mereu mergeam in gasca cu vreo 5 fete, imbracate in trening. Iar mai tarziu mergeam numai cu al meu barbat. Asta ca sa evit orice fel de accidente.