Steroizii pentru incepatori - cum ne pregatim

Ciclurile de steroizi anabolici pentru incepatori, ca in cazul oricarei practici, reprezinta o modalitate buna de invatare. Primul ciclu, precum si cele ulterioare (urmatoarele 2 sau 3 cicluri), se realizează in metodologie specifica, astfel incat sa permita incepatorilor sa testeze medicamentele si sa experimenteze cresterea masei musculare, dar si sa exploreze reactiile proprii organismului pentru acesti hormoni. Reactia fiecarui individ la hormoni este diferita, motiv pentru care primul ciclu trebuie sa fie tratat ca un test, in scopuri explorative.

Acest prim ciclu nu va ajuta la o crestere semnificativa a masei musculare ori progrese imense intr-un timp atat de scurt dar, pentru un incepator in utilizarea de steroizi anabolizanti, va servi in scopul de a-i permite sa invete despre el insusi si despre efectele testosteronului in primul rand. Unele consideratii preliminare trebuie sa fie, de asemenea, luate in considerare, astfel incat sa se asigure ca ciclul de incepator va decurge in conditii de siguranta:

- Asigurarea nutritiei si experienta de formare sunt suficiente, astfel incat sa se faca progrese semnificative si in conditii de siguranta pentru un incepator in utilizarea de steroizi anabolizanti.

- Asigurarea ca metodele de nutritie si formare sunt structurate in mod corespunzator, este de asemenea, un factor deosebit de important care trebuie luat in calcul, in momentul unui prim ciclu. Trebuie sa se asigure buna desfasurare a tratamentului, aportul caloric trebuie sa fie suficient de mare pentru a permite cresterea masei musculare noi si  formarea trebuie sa fie optimizata in mod corespunzator si perfectionata inainte de inceperea unui ciclu. Nerespectarea acestor cerinte va duce lipsa de progres ori castiguri, lasand de multe ori incepatorii entuziasmati cu intrebari fara raspunsuri multumitoare.

- Pentru incepatorii care utilizeaza steroizi anabolizanti in scopul imbunatatirii performantelor, ciclul initial va fi, probabil, cel mai simplu ciclu dintre toate. Cu toate acestea, primul ciclu va fi simplu dar, in niciun caz, slab. De fapt, pentru multi amelioratori de performanta, un prim ciclu va fi tot ceea ce au nevoie.