Selecto.ro – diversitate si profesionalism

Pasionatii de jocuri de loto au la dispozitie, una dintre cele mai complexe platforme destinate lor. La selecto se poate paria online la 13 loterii internationale, cele mai celebre si mai apreciate in intreaga lume: Euromillions, Loto Powerball, Eurojackpot, Loteria Megamilllions, Loteria Superenalotto, Loto Franta, Loteria spaniola La Primitiva, UK Loto Marea Britanie, Superlotto Plus SUA, El Gordo Loto Spania, Oz Lotto Australia, Mega Sena Loteria Braziliana si Powerball Australia.

Fiecare dintre aceste sisteme de loterie are dedicata pe site o sectiune aparte, unde sunt disponibile o prezentare a jocului, dar si rezultate, noutati si statistici care sa vina in sprijinul jucatorilor. De asemenea, si pentru cei care au ca pasiune pariurile sportive, selecto.ro este locul potrivit. Iar la sectiunea diverse, site-ul nu omite nici variantele lozuri online, concursuri online, jocuri de poker sau de cazino, forex online, si alte cateva optiuni care il fac sa fie o alternativa pentru orice parior care se afla in cautare de diversitate si cote cat mai bune. Site-ul este nu numai o sursa de diversitate in ceea ce priveste paleta de sisteme de loterie unde se poate juca online, ci si un instrument foate profi in ceea ce priveste informarea. Astfel, vizitatorii site-ului beneficiaza de informatii cat mai exacte si mai corecte atat legat de viitoarele extrageri cu premii record sau de extrageri speciale (vezi Tombola Craciunului 2013), cat si de extragerile care au avut loc si de premiile acestora: daca s-a castigat, daca un castig anume a fost reportat, etc. Sinteza de stiri este foarte bine facuta, si in plus – pentru ca cei care joaca sa poata avea o idee despre piata pe care isi joaca bani  -  exista periodic si topuri cu loteriile internationale.

Reducerile la loterii sunt o categorie aparte la selecto.ro, unde sunt listate ofertele partenerilor site-ului legat de pachetele pentru care se poate obtine discount: pachetul Big 5 Bundle (5 loterii mari), super 7 Bundle (7 loterii, indiferent care) si pachetul Standard Bundle.