Anunturile gratuite pentru studenti

O initiativa foarte interesanta si student-friendly, daca pot spune asa, s-a impus pe piata in ultima vreme devenind cel mai mare site pentru studenti, cel mai util dar si cel mai vizitat, conform Trafic.ro. RegieLive, caci despre el vreau sa vorbesc, este un portal studentesc urias, care desi creat initial in mod expres pentru a sprjini studentii (nu numai pe cei din Regie...), a devenit unul dintre site-urile de referinta din www-ul romanesc ca fiind cea mai mare baza de date de documente din Romania dar si site-ul lider pe piata subtitrarilor.

Partea buna pentru studenti este ca au o platforma numai buna pentru a publica anunturi gratuite extrem de utile pentru ceilalti studenti, dar nu numai. Astfel, exista posibilitatea de a publica anunturi la categoria Servicii, pe segmentele Tehnoredactare, Printare/Plotare, Scanare, Xerox, Traduceri, Service GSM, Service electronice si PC. De asemenea, exista si categoria Joburi studentesti, unde fiecare utilizator inscris pe RegieLive isi poate crea un CV si isi poate vedea aplicatiile sau scrisorile de intentie.

Exista si categoria Cupidon, unde cei interesati de interactionarea cu persoane de sex opus se pot inscrie cu o poza la sectiunile Agata sau Voteaza si unde studentii inscrisi pot intra in topuri zilnice sau saptamanale. O categorie foarte utila si extrem de apreciata de studenti este Bazar, unde se pot adauga gratuit oferte de vanzari sau cumparari de telefoane, accesorii telefoane, sisteme PC, componente PC, laptopuri, tablete, electronice, carti, jocuri, produse foto, audio,video, auto-moto, cosmetice sau haine. Si pe sectiunea de inchirieri se pot gasi anunturi foarte interesante, cum ar fi camere oferite spre inchiriere studentilor sau locuri in camin.

Doar pentru ca acest site este dedicat studentilor, nu inseamna ca acestia nu pot accesa orice alt site de anunturi disponibil pe internet, numai ca RegieLive aduce in fata studentilor anunturi nisate, apropiate ca relevanta si ca distanta de cererile studentilor.