DVD-uri auto – alege-l pe cel potrivit tie

Orice sofer care doreste sa beneficieze de cel mai bun dvd player auto, trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte, printre care: tipul de autovehicul pe care il conduce, usurinta de instalare si montaj, tipul de DVD auto ales (prins pe tetiera sau pe plafonul masinii, pretul raportat la performanta, functii, etc.).

Magazinele online specializate in vanzarea de echipamente auto propun numeroase modele de dvd-uri auto, de la producatori renumiti. Conteaza foarte mult sa te orientezi catre modelul de DVD auto adaptat masinii tale. Cel mai potrivit DVD auto pentru masina ta trebuie sa se incadreze bine in spatiul disponibil, sa ofere flexibilitate marita in ceea ce priveste tipurile de medii de stocare suportate (DVD, card SD sau stick USB).

Rapiditatea montajului este un criteriu extrem de important. Nimeni nu ar vrea sa piarda timp pretios in analiza functionalitatilor tehnice ale DVD-ului cumparat si sa reuseasca sa monteze aparatul in cateva zile.

Modelul, prins de plafon sau la tetiera masinii, este, de asemenea, un criteriu de selectie. Fiecare dintre cele doua modele are avantajele sale. Ambele au avantajul spatiului mic pe care il ocupa.

Daca vrei functionalitati multiple, este indicat sa alegi un DVD player auto care sa citeasca filme, muzica, filme de pe DVD-uri, carduri SD sau stickuri USB. Beneficiezi astfel de rapiditate si flexibilitate si de functii multiple in cadrul aceluiasi aparat.

Marca DVD-ului auto este si ea foarte importanta. Conteaza sa alegi un model de la producatori cu renume pentru ca, in cazul acestuia, primeaza calitatea. Un producator renumit nu isi va pune niciodata numele in joc propunand dvd-uri auto de proasta calitate. Este in joc renumele sau, insa si pretul este pe masura calitatii. Un DVD player auto de la un producator cu renume este mai scump decat un DVD auto cu nume necunoscut. Cei mai cunoscuti producatori de DVD auto sunt Alpine, Cartek, Blaupunkt, Clarion, Audiovox sau Boss Audio. Pentru a gasi exact ce-ti place si ce-ti trebuie, este important sa analizezi mai multe modele de la mai multi producatori.