Tricouri barbatesti must have

Imaginea clasica a barbatului rebel si sexy abia trezit din somn si imbracat intr-o pereche de jeansi uzati si in tricou a facut inconjurul cinematografiei si este deja o imagine iconica. De aici si ideea ca un barbat arata cel mai bine in tricou si jeansi si ca ar trebui sa luam mult mai in serios alegerile pe care le facem atunci cand vine vorba despre alegerea tricourilor pentru garderoba proprie.

De la un obiect de lenjerie (si ma refer aici la tricourile simple, mulate sau chiar si mai largi) pana la un obiect vestimentar folosit la munci mai active si dinamice, astazi tricoul - in diferitele sale interpretari – este un must have pentru orice garderoba barbateasca. Un tricou polo alb sau bleumarin este cu atat mai mult un obiect vestimentar ce nu trebuie sa ii lipseasca unui barbat care adora sa fie ingrijit si sa adopte un look casual. El poate fi purtat atat la jeans cat si la pantaloni din material mai subtire, casual, vara sau primavara, la pantaloni scurti, sau chiar - daca ne gandim la tricourile polo de la Grand Prix Originals, disponibile in Romania la originals.ro – la tinute abordate de pasionatii de sporturi cu motor, de viteza sau de catre pasionatii de curse de masini.

Alte tricouri must-have pentru un barbat sunt tricourile simple uni, negru si alb, usor de purtat la jeans, la o geaca din piele, pentru un look casual dar si pentru un look mai rock. De asemenea, nu trebuie sa lipseasca din garderoba cel putin un tricou cu imprimeu grafic mare, tricouri gen surfer pentru vacanta la plaja, cel putin un tricou in dungi, tricoul perfect pentru club – cu guler in V, un tricou vintage rock and roll, un tricou simplu intr-o culoare tare. Acestea sunt variantele ideale pentru garderoba de vara a unui barbat care va avea astfel suficiente optiuni pentru tinute atat de zi cat si pentru momente mai speciale.