Precizia scandinava si inovatia au un nume: ceasurile Axcent originale

In lumea creatorilor de ceasuri a fost mereu o batalie stransa intre vintage si modern, clasic si futurist. Cea mai evidenta transpunere a acestei lupte pentru suprematie se poate observa cu usurinta in colectiile de ceasuri lansate de marile branduri de pe piata. De exemplu, la Ceasuri Axcent originale se vede clar incercarea designerilor celor mai buni din Scandinavia de a imbina noul si vechiul sub un brand care incearca mereu sa fie racordat la trendurile actuale din moda si la tendintele cele mai noi din industria producatoare de ceasuri.

Abordarea creativa, unica, a dus la recunoasterea brandului Axcent in intreaga lume pentru produsele originale si inovative. Savoarea si precizia scandinava a fost adusa si pe plaiurile romanesti de secundar.ro. Ceasurile Axcent de pe secundar.ro au un design si un stil casual, fashion, atragator, care iese in evidenta daca sunt purtate impreuna cu o tinuta lejera, care pune in valoare carcasa si cureaua acestora. Pot indica ora, minutele si secundele, afisajul e doar analog, catarama este tip fluture sau tip bijuterie, de exemplu, cureaua din piele sau din otel inoxidabil. Mecanismul e japonez, de mare precizie, pe baza de Quartz, geamurile sunt din cristal mineral rezistent la zgarieturi, rezistenta la apa e de pana la 5 ATM. De dama, pentru barbati, sau unisex, colectia de Ceasuri Axcent originale au chiar si aratatoare cu insertii luminescente, curele mai subtiri sau mai groase, in functie de tipul de mana al individului care le va purta.

Modelele de Ceasuri Axcent originale vintage amintesc de ceasurile mai vechi, cu un cadran rotund, linii simple, de efect si un design usor de recunoscut. Cromatica diversa, usor de asortat la aproape orice articol vestimentar, imprimeurile de sub indicatoare si varietatea de tipuri de ceasuri, peste 100, din care puteti alege, pun magazinul online secundar.ro in topul celor mai bune magazine virtuale de profil.