Informatia pierduta poate fi recuperata imediat cu ajutorul unei firme recuperare date

Primele versiuni ale de acum celebrului Windows ne-au invatat ca un computer nu e o masinarie perfecta. Ecranul albastru, erorile fatale sau codurile interminabile de eroare afisate pe ecrane, ne reamintiteau ca tehnologia este departe de a fi perfecta.

O buna parte din aceste erori erau generate de suportul de stocare al datelor: HDD-ul si mai nou SSD-ul. Atunci a aparut o problema serioasa: cu atatea erori si eventualitatea unor date inutilizabile, ce se poate face pentru o recuperare date eficienta? Marii producatori de software au venit imediat cu solutii de recuperare a datelor la nivel virtual. Dar recuperarea nu era intotdeauna completa, rata de nerecuperabilitate era destul de mare, datele nu erau in siguranta, fiind uneori distruse in totalitate. Cum problema legata de recuperare date nu era rezolvata, au aparut pe piata si companiile specializate in recuperarea datelor. Folosindu-se de dispozitive hardware, software si de tehnologii moderne de recuperare a informatiei, inginerii de la QUARTZ DATA RECOVERY (http://www.quartz.ro), prima companie de profil aparuta pe piata din Romania, ofera zi de zi cele mai bune servicii de recuperare date de pe SSD, HDD sau sisteme RAID. Dispozitivele defecte sunt preluate de la clienti si evaluate, si in urma agrearii de catre acestia a conditiilor de recuperare, se incepe recuperarea efectiva a informatiilor.

Toate procedeele au loc intr-o camera speciala, fara pic de praf, intr-un mediu controlat, tocmai pentru ca datele care se mai pot recupera sa nu fie distruse. De obicei, recuperarea informatiilor dureaza o zi - doua, insa poate dura si mai mult, in functie de complexitatea procesului de recuperare date. Pentru finalizarea sa nu vor mai ramane decat cateva detalii minore de stabilit: modalitatea de livrare a acestora catre client si plata serviciilor. In final este extrem de important ca totul sa se termine cu succes si satisfactia clientului sa fie maxima.

Cititi mai multe pe http://www.quartz.ro/