Avantajele terenurilor de langa Bucuresti

Decizia de a achizitiona un teren este una foarte importanta si prin urmare nu trebuie luata in pripa. Desi majoritatea dintre cei care locuiesc in Bucuresti si-ar dori sa achizitioneze un teren in oras, este la fel de real faptul ca putini din noi isi permit financiar vorbind sa cumpere unul. Prin urmare majoritatea dintre noi trebuie sa se interseze de terenuri de vanzare langa Bucuresti.
Trebuie sa va spun ca personal prefer un teren langa Bucuresti, si nu doar din motive financiare. Fara a incerca sa va conving pentru o varianta sau alta as vrea sa punctez cateva din avantajele pe care achiztionarea unui teren in apropierea Bucurestiului le poate avea.
bcred ca toti suntem obositi si stresati de toata poluarea fonica din oras. Eu personal in perioada in care locuiam in chirie aveam un tramvai care trecea chiar prin fata geamului si trebuie sa va spun ca somnul meu se termina odata cu inceperea programului de la RATB.
  • -    Siguranta: cred ca o casa inafara Bucurestiului, ofera un mediu mult mai linistit si sigur pentru ati creste copii. Pentru mine este un aspect important si as vrea ca, copilul meu sa aiba o copilarie linistita fara a fi necesar sa fiu mereu cu ochii pe el.
  • -    Costurile de intretinere mai scazute:  Impozitele si in general costurile cu intretinerea sunt mult mai reduse in zonele limitrofe Bucurestiului
  • -    Finaciar: poate ar fi trebuit sa fie chiar primul motiv, pentru ca pentru multi dintre noi este elementul decisiv. 
Preturile la terenurile din Bucuresti pot fi chiar si de 10 ori mai mari decat al unui teren intr-o zona decenta din marginimile orasului.
 Evident ca pe langa avantajele enumerate mai sus, mai sunt si altele si multe dintre ele tin de preferintele personale ale fiecaruia. Este bine sa inainte de a lua o decizie sa puneti in balanta avantajele si dezavantajele ambelor variante si sa nu priviti problema superficial.