Baile Felix

Una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice din tara noastra este Baile Felix. Situata la 8 km de Oradea, statiunea ofera posibilitati de odihna si relaxare pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Daca te gandesti sa iti oferi tie sau intregii familii cateva zile de neuitat intr-un spatiu pitoresc din Transilvania, este bine sa iti faci din timp rezervari deoarece este un loc binecunoscut de turistii din intreaga tara.
Dar este bine sa mai stii ceva…si anume: prognoza meteo pe 10 zile. Poate in sinea ta vei zambi…dar sa stii ca asa este! Cunoscand din timp cum va fi Vremea in Oradea vei putea sa iti pregatesti lucurile potrivite de care vei avea nevoie. Este adevarat ca exista si posibilitatea de a cumpara multe obiecte de stricta necesitate din magazinele din zona: o umbrela, un pulover gros, manusi sau o caciula pentru copilul tau…dar…este mult mai bine daca le ai deja pregatite din timp.
Bagajele fiind pregatite, mijlocul de transport ales dinainte…sa vedem ce ai putea face in localitatea in care doresti sa iti petreci cateva zile. Izvoarele de apa termala din localitate garanteaza tratarea unor afectiuni ginecologice si neurologice, iar bazele medicale prin aparatura pe care o detin si personalul calificat in domeniu permit tratamente cum ar fi: electroterapie, hidroterapie, aerosol, masaje, impachetari cu parafina. Pentru persoanele care isi doresc doar relaxare, exista si aceste posibilitati oferite de plimbari in aer liber pe langa lacul cu nuferi, rezervatia naturala Peta, fenomenul carstic de pe Dealul Somleului, Avenul Hudra Bradii, Strandul cu valuri care este cel mai vechi din Europa, fiind cunoscut inca din timpul romanilor sau poti vizita Pestera Ursilor.
Cunoscand prognoza meteo pe 10 zile poti sa iti organizezi timpul petrecut in Baile Felix si in functie de vreme. Stim ca orice moment petrecut cu folos in timpul concediului este un bun castigat. Clima cu veri calde si ierni blande permite practicarea sporturilor de iarna in anotimpul hibernal, cand vremea in Baile Felix este calma, asemeni oamenilor locului. Poti sa te balacesti in strandurile acoperite sau cele in aer liber, in functie de anotimp; poti sa servesti o masa apetisanta intr-unul dintre restaurantele din localitate; te poti bucura de un tur al orasului Oradea in deplina siguranta si confort. Cazarea poate sa fie asigurata intr-unul din hotelurile din Oradea sau din Baile Felix sau intr-una din cele 22 de pensiuni si 5 vile din localitate sau amplasate in apropiere, iar rezervarea se face on line sau telefonic, fiind convins de conditiile excelente oferite in aceste locatii.
Turistii care au vizitat o data aceasta zona, revin cu siguranta, de fiecare data cu mare placere.