Informeaza-te inainte sa aplici

Din cand in cand se mai discuta si despre universitatile particulare care functioneaza de ani buni, sunt destul de solicitate si.. surpriza. Nu sunt acreditate! Adica cei care au urmat facultatea si au bagat bani seriosi au facut-o degeaba ca nu valoreaza nimic in ochii.. statului. Pai e normal asa ceva? De ce le-au mai lasat sa functioneze? De ce nu le-a spus nimeni nimic ca licenta lor va fi egala cu zero si nerecunoscuta?
Ce a mai ramas de spus. Nimic. Un alt caz tipic romanesc. Am gasit pe site-ul protv-ului listele cu unitatile care functioneaza ilegal ale Universitatii Spiru Haret si specializarile acreditate sau in curs de acreditare ale acesteia. Nu prea am stat sa analizez pentru ca nu imi mai pasa in acest moment. Cred insa ca pentru unii sunt niste informatii chiar utile.

P.s. eram odata in Bacau cautand impreuna cu o prietena strada Spiru Haret. Eu aveam vreo 14 ani ea era mai mare. Si intrebam noi o.. doamna pe strada: “Nu va suparati, strada Spiru Haret stiti pe unde e?” la care.. doamna “Aaah Spiritu’ Haret nu stiu io”.