David Beckham - o noua campanie cu H&M

H&M a lansat zilele trecute o noua colectie avandu-l ca imagine pe fotbalistul britanic David Beckham. Becks este imaginea H&M Bodywear, o colectie de lenjerie de corp inspirata din stilul sport vintage. Sedinta foto pentru aceasta campanie, realizata de Josh Olins, a fost realizata intr-un vechi vestiar de fotbal, cu o atmosfera de “East London”. Practic este o intoarcere in timp, la inceputurile carierei de fotbalist a lui David Beckham, acum retras din lumea fotbalului. Colectia include jerseuri cu maneca raglan, camasi henley, maieuri si boxeri. Paleta coloristica este din sfera gri-urilor. “Iubesc stilul sportiv heritage pe care il au noile piese din colectia mea Bodywear pentru H&M. Vestele, pantalonii de pijama si bluzele cu maneca raglan sunt deja piese favorite pentru mine, pe care stiu ca le voi purta tot sezonul. A fost extraordinar sa pot face sedinta foto intr-un vestiar de moda veche din East End. A fost ca si cum m-as fi intors in timp, la radacinile mele”, a spus Beckham.

Potrivit Mondo Caffe, colectia David Beckham Bodywear este disponibila in 2800 de magazine H&M din intreaga lume, in 49 de tari. De asemenea, colectia este disponibila si online.

Colectia Bodywear nu este prima colaborare dintre Becks si retailerul suedez H&M. Fostul fotbalist este celebru pentru reclama la lenjerie intima pentru H&M, un spot extrem de sexy, regizat de nu mai putin celebrul Guy Ritchie. Spotul este un omagiu adus lui Becks si fizicului sau extrem de tonifiat. Timp de 1 minut si jumatate vedeta lui Manchester United, Real Madrid si in ultima instanta a celor de la Los Angeles Galaxy, alearga printr-o suburbie din Los Angeles, prin casele, curtile si piscinele vecinilor, incercand sa prinda din urma o masina care i-a “furat” halatul… Singurul obiect vestimentar in aceasta cursa nebuneasca sunt, evident, boxerii H&M.

Desi s-a retras din fotbal in luna mai a acestui an, cariera lui Beckham continua, de data aceasta pe catwalk si in fata camerelor foto.