Dragostea la 17 ani

Dragostea la 17 ani este geniala! Este euforica!

In momentul in care ne indragostim si avem si 17 ani vedem totul in roz, sau in negru, sau in mov, sau in orice culoare va place voua mai mult. Nu mai vedem avansurile celor din jur, nu ne mai dam seama daca cei din jur arata bine sau nu; in momentul respectiv il avem in fata doar pe Gigel, pentru ca el este iubirea vietii noastre pentru urmatoarele 2 luni. Si este adevarat chiar suntem atasati si visatori la inceput, punem poze pe facebook precum niste disperati, ne impartasim dragostea peste tot si vrem ca toti cei din jurul nostru sa poata vedea ce cuplu perfect formam alaturi de Mirciulica, Ionica sau Alinuta.

Vin si cuvintele magice, in care tremuram ca niste nebuni si spunem “te iubesc”! Nu conteaza ca abia stim cum il cheama pe partenerul/a noastra, cati ani are si din ce clasa e. Dragostea e in floare! Ne iubim pana cand ne descoperim poate mai mult decat este nevoie sau pana cand ne vedem asa cum suntem in realitate; si asta nu este valabil doar la 17 ani ci la orice varsta. La inceput vedem ceea ce vrem, si la un moment dat ajungem sa vedem realitatea, exista sansa ca atunci sa fim usor dezamagiti. Si atunci incepem sa ne distantam in relatie sau sa ne placa acea persoana asa cum este in relatie.

Cele mai interesante sunt insa momentele in care au posesivitatea si gelozia unui cuplu care isi mananca zilele de 20 de ani. Ii vezi pe amandoi ca se cearta ca 2 prosti ca in cele din urma, sa isi bage picioarele in relatie, sa se injure un pic si sa se desparte. In momentul in care Gigel sau Alinuta vor aparea alaturi de altcineva, gelozia si dragostea vor reinvia si vor tine pana la Balul Bobocilor, pana la urmatoarea betie, sau pana vor vrea ei.