Moda hipsterilor

Ii vedem din ce in ce mai des pe strada, imbracati usor extravagant, de multe ori par zdrentarosi, sunt blindati de accesorii ce uneori par inutile, dar sunt fara doar si poate un element ce intriga. Hipsterii sunt cei care creeaza astazi valva, chiar si cu revoltele lor sociale, dar si cu vestimentatia. De altfel, acesta este si primul indiciu dupa care pot fi extrem de usor recunoscuti. Piesa vestimentara numarul unu: jeansii skinny. Este singurul element din categoria blugi barbati care li se potriveste si care le defineste stilul.

Un hipster poarta tricouri largi, uneori rupte, camasi in carouri, geaca de piele, esarfe, ochelari cu rame negre tip geek sau nerd, ghete sau tenisi, sosete colorate, dar si pantofi pe piciorul gol, il vezi mereu cu castile la urechi. Este un trend total nonconformist si in general este adresat tinerilor. Ei sunt de altfel si cei care au lansat si mentin moda jeansilor skinny la barbati. Fireste, nu se potriveste oricui, iar silueta pe care ar trebui sa o ai ca sa poti purta o astfel de pereche de blugi trebuie sa fie daca nu impecabila, macar filiforma. Este ok sa fii un slabanog imbracat in jeansi skinny, ba chiar in cultura hipsterilor da mai bine. Insa nu am vazut inca hipsteri grasi, mai ales in jeansi skinny. Daca te intriga stilul vestimentar al hipsterilor si crezi ca ti s-ar potrivi macar cateva elemente din acest gen, nu ezita sa “scotocesti” prin magazinele de haine online si vei gasi cu siguranta cateva articole care sa ti se potriveasca.

Pana la urma hipsterii se lauda ca sunt in perfect acord cu tot ce este nou si nonconformist. Poate nu ar strica sa iesi putin din monotonia propriei garderobe si sa incerci ceva elemente noi. Fie si o pereche de blugi mulati, asa cum nu ai crezut niciodata ca un barbat poate purta.