Cum sa faci economie la cumpararea hainelor pentru copii

Intr-o familie numeroasa, nu exista intotdeauna luxul cumpararii mai multor haine pentru copii. Cand acestia cresc trebuie sa mergi constant prin magazine, pentru ca, pur si simplu, un baiat nu va putea purta niciodata pantalonii sau rochiile pe care le-a imbracat sora lui mai mare. Este de inteles. Cu toate acestea, o pereche de blugi de aproximativ un sfert din dimensiunea unei perechi pentru adulti costa aceeasi suma de bani. Chibzuind acest lucru, multi renunta sa mai plateasca pretul integral pe toate hainele copiilor, de fiecare data cand este nevoie.

Fie ca este vorba de inceperea scolii sau pur si simplu de schimbarea de sezon, copiii vor avea nevoie tot timpul de haine noi. Cand exista un singur copil in familie, acest lucru inseamna mai multe ore petrecute la mall, printre tinute adorabile si scumpe. Cand familia se mareste, cheltuielile pentru fiecare in parte se diminueaza semnificativ. In acest caz, se impune luarea unor masuri, pentru a putea beneficia in mod egal de calitate si bun gust, pentru fiecare copil in parte.

Ignora colectiile


Pentru copii, magazinele de imbracaminte isi aseaza colectiile chiar in partea din fata a acestuia, unde se pot vedea cu usurinta toate piesele nou aparute, frumos combinate intre ele. Cu toate acestea, chiar daca cel mic va arata adorabil intr-un pulover expus pe manechin, va ignora celelalte elemente care sunt grupate cu el. Iar la final, este posibil sa depaseasca cu mult asteptarile financiare ale parintilor. In partea din spate a magazinului, in schimb, poti gasi articole mai ieftine, poate chiar reduse ca pret, dar care beneficiaza de aceesi calitate ca si cele care imbraca manechinul. Vei economi rapid o suma considerabila de bani, chiar daca pe eticheta produsului nu vei gasi numele unui designer de renume.

Gandeste in perspectiva


Magazinele incep perioada de reduceri, atunci cand sezoanele importante (iarna, vara) sunt pe terminate. La sfarsit de sezon de vanzari, alege sa cumperi hainute cu unul sau doua numere mai mari. Astfel, ele pot fi purtate si anul urmator, fara a intampina probleme legate de marime. Ba, mai mult, poti cumpara haine de copii de la branduri cunoscute, la preturi mult mai accesibile decat cele de la inceputul de sezon.


Vinde ce nu se mai poarta


Daca stii ca urmeaza o perioada importanta pentru cumparaturi, cum ar fi inceperea scolii, o sa ai nevoie de un buget mai mare, intr-un timp scurt. O modalitate de a salva o buna parte din economii este de a vinde hainele copiilor tai la prieteni sau pe internet. Cu siguranta exista o multime de articole care sunt in stare buna si pot fi vandute imediat. Dupa ce ai vandut articolele care nu mai sunt necesare, poti folosi banii castigati spre cumpararea de haine noi pentru sezonul ce urmeaza.