Alegeti unul dintre ceasurile de dama Casio si exprimati-va feminitatea

Daca in trecut, Cartier, un producator renumit de ceasuri, fabrica printre primele ceasuri de mana destinate doamnelor si domnisoarelor, realizate cu bratari din aur si incrustatii din diamante, fiind practic niste bijuterii scumpe, mai mult decat un simplu indicator al trecerii timpului, astazi, ceasurile de dama au evoluat, aurul si diamantele au fost inlocuite cu materiale mai putin costisitoare, mai toti fabricantii de ceasuri moderni au si o colectie de lux cu pietre pretioase si poate bratari si cadrane suflate cu aur, tocmai ca vanzarile sa fie cat mai mari. Astazi, printre cele mai frumoase si mai creative ceasuri de dama din punctul de vedere al functiilor, le intalnim la producatorul Casio.

Modelele de ceasuri dama casio – pe care le puteti cumpara la preturi foarte mici de pe japora-ceasuri.ro - sunt in general axate pe conceptul de feminitate cu toate atributele sale – stil, suplete, prezenta placuta, armonie, eleganta, rafinament, au un design deosebit care se completeaza perfect cu o tinuta casual sau business, sport. Din colectia de ceasuri dama casio se remarca ceasurile Baby-G, in care conceptul de feminitate si stil se impleteste armonios cu cel al durabilitatii, cadranele sunt luminate cu LED, au repere si indicatoare fosforescente, „Neobrite”, fiind rezistente la socuri. Ele pot afisa pana la 30 de fusuri orare diferite, au si cronometru, timer, alarme, afiseaza detaliat ora, data, au calendar, geam din cristal mineral, carcasa din otel inoxidabil si curea din rasina. Un ceas casio elegant poate fi gasit si in colectia Casio Radio-Controlled pentru femei, care cuprinde o serie de ceasuri cu o eleganta si o finete deosebita din punctul de vedere al designului, trecerea timpului fiind afisata cu o precizie uimitoare data de sincronizarea cu ceasul atomic. Doamnele si domnisoarele stilate, pot alege din colectia de ceasuri dama casio Sheen, disponibila pe japora-ceasuri.ro: se poate alege, de exemplu, un ceas cu bezel si cadran decorat cu cristale Swarovski-Swarovski Elements, insertii luminescente, cu geam din cristal mineral, siguranta anti-deschidere si rezistenta la apa pana la 20 bar si o durata a bateriei de pana la 3 ani.

Alaturi de el, se gasesc numeroase modele cu un cadran iluminat cu LED, bezel din titan ceramic, carcasa si bratara din otel si binenteles celebrele cristale Swarovski. Fetele si adolescentele pot alege un ceas casio in culori vii, elegant, modern din colectia Poptone, cu dual time, cronometru, alarme, calendar si rezistenta la apa. Toate au garantie 2 ani si sunt livrate super rapid, prin curier, in cutie originala, cu acte si manual de utilizare.