Snow tubingul, un sport de iarna atipic si distractiv

Ce este snow tubingul? Snow tubingul este un sport de zapada foarte popular In randul tinerilor si nu numai. In esenta, el implica coborarea unei partii intr-un colac mare, gonflabil, cu o baza tare, special conceput pentru protectie si pentru o alunecare usoara. Snow tubingul nu tine cont de varsta si cu siguranta va scoate la suprafata copilul din tine.

De la ce varsta poti practica snow tubingul? Varsta minima pentru practicarea snow tubingului este de 5 ani. La aceasta varsta, de obicei, copii pot trage colacul special inapoi, sus pe deal, pe cont propriu. Cu toate acestea, este indicat ca un adult sa ii supravegheze si sa ii ajute la nevoie.
Cat dureaza o sesiune de snow tubing? O sesiune de snow tubing poate dura intre 45 de minute si 2 ore, totul depinde de conditiile atmosferice si de conditia ta fizica. Un lucru e sigur, atunci cand faci snow tubing cu familia si prietenii, timpul trece foarte rapid.

Ce fel de echipament trebuie sa porti atunci cand faci snow tubing? Pentru practicarea snow tubingului nu ai nevoie de un echipament special. Totusi, urmareste prognoza meteo, este important sa te imbraci adecvat, in functie de conditiile atmosferice. Recomandare: atunci cand faci snow tubing, sa porti o casca de protectie si o pereche de manusi, indiferent de vreme. Vrei ca in aceasta iarna sa experimentezi ceva nou? Daca da, atunci ia-ti prietenii si familia si hai pe partie! Snow tubingul iti va oferi clipe de neuitat si multa, multa distractie.

Green Adventure organizeaza excursii pline de aventura si distractie, in care sporturile de iarna precum snow tubing, snow rafting sau drumetiile montane, nu lipsesc din program. Green Adventure se ocupa de tot: transport, cazare, colace gonflabile pentru practicarea snow tubing-ului si echipamente de protectie.