Ai nevoie de un AUDIT SEO?

Auditul SEO stabileste exact modul in care se pot imbunatati performantelor site-ului tau.

Ce presupune un audit SEO?

Serviciul de auditare SEO propus de Oseom Media vizeaza atat aspectele SEO on-page, cat si cele off-page.

In urma acestui audit SEO, veti primi un raport complex ce detaliaza toate aspectele analizate, impreuna cu recomandari punctuale de imbunatatire, astfel:
- o analiza a codului din punct de vedere al indexarii, vitezei de incarcare a site-ului, meta-taguri, recomandari punctuale privind structura navigatiei si arhitectura informatiei.
- sfaturi generale privind optimizarea continutului (text si imagini), in urma unei cercetari asupra cuvintelor si expresiilor-cheie cele mai adaptate la specficul sitelui tau
- observatii privind imbunatatirea profilul de backlinkuri, in urma unei analize detaliate off-page coroborata cu analiza competitiei
- observatii privind instalarea si configurarea corecta a conturilor de Google Analytics si Webmaster Tools - instrumente pentru masurarea traficului, respectiv analizarea problemelor de indexare.

De ce este important auditul SEO?

- acest document va determina gradul de performanta al site-ului tau, atat din punct de vedere al continutului, cat si din punct de vedere tehnic.
- mai in profunzime, auditul va evidentia eventualele probleme din punct de vedere al alinierii cu politicile motoarelor de cautare si va determina astfel oportunitatile de optimizare.
- ca scop ultim, auditul va pune la dispozitie modalitatile prin care poti imbunatati rata de conversie a site-ului tau (adica raportul dintre vizitatori si vanzari).

Recomandarile din auditul SEO pot fi implementate ulterior de catre orice alta companie, neexistand obligativitatea de a le efectua prin noi si nu te angajeaza la niciun contract cu compania noastra. Totusi, daca alegi sa implementezi modificarile cu echipa noastra, vei beneficia de o oferta speciala si fireste, vei avea garantia din partea noastra a unei munci bine facute. Vrei sa stii rapid care sunt motivele pentru care siteul tau nu este in top, acolo unde ii este locul? Contacteaza-ne si cere-ne un deviz pentru un audit sau pentru servicii SEO lunare.