MyProjekts – reteaua sociala care te ajuta sa iti indeplinesti proiectele personale

MyProjekts este o retea sociala care are scopul de a-i ajuta pe oameni sa realizeze proiecte nascute din pasiuni sau hobby-uri.

Myprojekts este o platforma sociala care uneste oameni si branduri cu interese comune si le ofera uneltele necesare pentru a-si realiza proiectele din online in offline.

Platforma se afla in stadiul de beta, urmand sa fie stabilite si ultimele detalii. Va fi promovata atat in Romania, cat si in Statele Unite, Marea Britanie si Franta, dezvoltatorii proiectului dorind sa atraga cat mai multi oameni cu idei sau in cautare de idei. Platforma functioneaza si ca sursa de idei pentru petrecerea timpului liber. Alegi lucrurile de care esti interesat, dupa care descoperi tot felul de activitati care te-ar putea atrage (evenimente, concerte, workshopuri).

Razvan Vasilescu, cofondator MyProjekts.com, spera ca oamenii sa ajute platforma sa evolueze, asa ca a lasat-o la indemana lor, ca sa o foloseasca ca pe o unealta. Aproximativ 3.000 de persoane si-au facut cont pe MyProjekts pana acum.

Daca eu sunt pasionat de ciclism si vreau sa fac un trip la munte, nu pot sa ma duc singur pentru ca e mai tare sa mergi cu o gasca. Atunci, creez un proiect nou pe MyProjekts in care spun ca sunt pasionat de lucrul asta si vreau sa organizez la o anumita data o excursie. Astfel, atrag oameni care ar fi interesati sa mearga cu mine acolo si am si posibilitatea de a primi oferte sau sponsorizari. Ce presupune asta? In functie de geolocatie si de categoria in care mi-am incadrat proiectul voi putea primi oferte speciale, de exemplu, pentru cazare sau pentru masa. Pe de alta parte, pot veni si branduri dispuse sa ajute si sa se promoveze in felul acesta. De exemplu, vin cei de la GoPro si ofera câteva camere de filmat sau vin cei de la Adidas si ofera echipament. Deci nu e vorba despre a-ti gasi fonduri, ci despre a gasi cele mai bune modalitati pentru a-ti realiza un proiect“, declara Razvan Vasilescu, cofondator MyProjekts.com, pentru Adevarul.ro.

Echipa din spatele MyProjekts este una destul de mare. Razvan Vasilescu, Amalia Nastase si Gelu Vasilescu sunt cofondatorii, iar Sorin-Mihai Popa, fostul Director Comercial si de Marketing al Societe Generale International Retail Banking, este partener al proiectului. Philippe Citerne, ex-CEO al Societe Generale Group, acum vicepresedinte al Consililului de Administratie al grupului Accor, este consultant. De programare s-a ocupat Daniel Ciortan, Ada Bogoevici Soci si Andrei Sima au lucrat la design, iar Vali Dobrogeanu este dezvoltator al proiectului. Razvan a tinut sa multumeasca si lui Mihai Pascu, Ana-Maria Gheorghe, Miruna Gheorghe, Ionut Bodonea, Gabi Mihai. MyProjekts este o retea sociala care are scopul de a-i ajuta pe oameni sa realizeze proiecte nascute din pasiuni sau hobby-uri.