Reguli generale pentru buchetul de mireasa

Chiar daca se poate spune ca totul se rezuma la gusturi, care de altfel nu se discuta, si ca este foarte greu sa impui unei mirese sa isi faca buchetul pentru nunta dupa anumite reguli daca ea isi doreste ceva anume, reguli de bun simt exista si ele ar trebui sa va tina departe de a face greseli pe care sa le regretati mai tarziu.
Prima regula esentiala este aceea de a trata cu maxima atentie si seriozitate buchetul de mireasa. Este cel care va sta tot timpul cu mireasa - acasa, la biserica, cel care va sta pe masa la restaurant, cel pe care il veti arunca la ceremonia aruncarii buchetului. Si foarte important, este cel care va aparea in toate pozele. Daca de mancare sau de bautura de la nunta se va uita repede, de ceea ce a purtat mireasa sau mirele, sau de buchetul miresei isi va aminti toata lumea, pentru ca el va ramane mereu imortalizat in imagini.

O alta regula la categoria buchete de mireasa este adecvarea florilor la anotimp. Si nu vorbim aici despre florile care se gasesc oricand, indiferent de anotimp, pe piata (trandafiri, hortensii, garoafe, astromelia, cale, orhidee sau crini) si care sunt in general preferate de majoritatea mireselor, ci de exemplu despre folosirea ghioceilor la nuntile de toamna, sau despre crizanteme in nuntile tinute primavara. E vorba pana la urma si de gradul de disponibilitate al florilor, dar si despre adaptarea la sezon.

Daca bugetul permite, apelati la un designer florist care sa va gandeasca intreaga tema florala a nuntii, sau - pentru preturi mult mai accesibile - ganditi-va buchetul de mireasa, dar si lumanarile si aranjamentele florale alaturi de cei de la flowers4you.ro, o optiune mereu valabila.

Daca nu va permiteti aranjamente complexe sau sofisticate, mergeti pe buchetul de mireasa intr-o singura culoare si la fel si pentru aranjamentele florale de pe mese.