Tema coloristica a nuntii in invitatii

Detaliile estetice legate de nunta au la baza cateva notiuni simple, referitoare la culoare, la tipurile de aranjamente florale si la aranjarea propriu-zisa a salonului de evenimente, astfel incat cadrul in care va avea loc nunta sa fie unul cat mai apropiat de dorinta celor doi miri.

Daca in Romania nuntile a caror tematica se bazeaza pe o singura culoare sau pe nuante ale aceleiasi culori nu sunt inca atat de populare, este deja foarte cunoscut ca dincolo de ocean detaliile estetice ale organizarii nuntii pornesc si de la o anumita culoare sau o combinatie de culori, pe care se va merge incepand de la alegerea locului unde va avea loc evenimentul si pana la culorile florilor, culorile regasite in invitatii de nunta, culorile de pe meniuri, culorile huselor si fetelor de masa de la petrecere, etc. De altfel, marile reviste din domeniul organizarii de nunti vorbesc adesea despre culorile anului atunci cand vine vorba de nunti, de vestimentatia mirilor sau de culorile florilor.

Pentru mirii care isi doresc sa se raporteze la bunurile obiceiuri de dincolo de ocean sau chiar din tarile europene occidentale si sa isi gandeasca nunta in functie de o anumita culoare, este bine de stiut ca tema trebuie sa fie una coerenta, iar culoarea aleasa ca lite-motiv al nuntii sa se regaseasca la toate nivelurile.
Daca ati gasit un restaurant sau un salon de nunti al carui decor vi se potriveste perfect, e bine sa contactati un designer florist sau o firma de organizari evenimente care sa va ajute cu consilierea in materie de aranjamente florale, astfel incat florile marelui eveniment sa fie in acord cu locatia.

Odata restaurantul si florile alese, veti sti pana la acest moment si care este „culoarea nuntii” dumneavostra, astfel incat sa inglobati aceasta culoare si in designul invitatiei. Iar in acest punct, cu modele inedite si foarte elegante de invitatii de nunta va sta la dispozitie echipa de la http://www.invitatiisuperbe.ro, mereu in slujba mirilor care isi doresc un eveniment special.