Specialistii din service laptop te invata cum sa previi supraincalzirea laptopului

Supraincalzirea laptopului este o problema cu care se confrunta toti utilizatorii de dispozitive electronice, in special vara, cand temperaturile caniculare favorizeaza aceste probleme. Daca te gandesti ca un laptop nu se poate incalzi atat incat sa ia foc, ai aproape dreptate – au existat cazuri – insa multe gadgeturi ajung in service laptop Bucuresti cu diverse componente stricate din cauza supraincalzirii.
Daca observi ca laptopul tau se inchide brusc deseori, chiar daca ai grija sa il devirusezi periodic este posibil ca acesta sa fie afectat de supraincalzire. Alte semne specifice care ar trebui sa te conduca catre un centru de service laptop sunt incalzirea foarte intensa a anumitor componente.
Din experienta stim ca supraincalzirea este favorizata de acumularile de praf din interiorul componentelor, ceea ce se intampla cam in perioada in care expira si garantia.

Motivul pentru care laptopurile ajung in service din cauza supraincalzirii se poate datora faptului ca bateriile Li-Ion nu reactioneaza bine la temperaturi mari si pot chiar sa explodeze, in cazurile extreme. Supraincalzirea este favorizata si de temperaturile ridicate ale corpului; toti inginerii din service laptop stiu ca 90% dintre utilzatorii de laptop il tin in “lap”(poala), desi ar trebui sa il amplaseze pe o masa.

Solutiile de prevenire a vizitei la service laptop sunt impartite in doua mari categorii: cele pentru utilizatorii experimentati, care pot demonta un laptop, sterge de praf si remonta, precum si cele pentru utilizatorii care sunt clienti fideli service laptop deoarece nu se pricep la hardware. Pentru a doua categorie cel mai indicat remediu pentru supraincalzire este achizitionarea unui cooler special. Cele mai eficiente sunt cele din aluminium, cu un design modern si perioada de utilizare indelungata. De asemenea, curatarea periodica de praf, facuta in service laptop ajuta la evitarea supraincalzirii.

Fiindca vara si-a intrat binisor in drepturi, te asteptam la service laptop pentru o curatenie generala. Daca nu ai timp sa ne faci o vizita, apeleaza la noul serviciu PickUp and Return, care iti asigura transportul gratuit prin curier de acasa la service si retur, pentru ca tu sa beneficiezi de serviciile noastre oricand.