Dezinsectia in Bucuresti, o misiune deloc imposibila

Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din Romania si cel mai mizerabil. In subsoluri si pe langa blocuri, pentru ca gunoaiele nu sunt luate la timp, apar focare de mizerie si foarte multi daunatori, de la sobolani, la gandaci sau chiar purici. Pentru a scapa de astfel de daunatori este necesara o dezinsectie Bucuresti permanenta, cu substante de calitate, concentrate, aplicate de specialisti in domeniu care nu rateaza nici un loc unde s-ar putea ascunde micile insecte sau animalute.

Rovent, firma specializata in curatenie generala si dezinsectie pentru business si rezidential, cu experienta imensa, ofera cele mai bune si mai complete servicii de dezinsectie Bucuresti, la cele mai mici preturi. Substantele folosite nu sunt periculoase pentru mediu si pentru oameni, sunt aplicate cu cele mai noi aparate, in conditii de maxima siguranta si cu un grad de eficienta foarte mare. Totusi, cea mai frecventa problema la bloc sunt gandacii care pot sa fie in casa, pe casa scarii, in subsolurile umede si intunecate. Pentru dezinsectie Bucuresti apartament, preturile practicate de Rovent pornesc de la doar 100 de lei. In acest pret intra si garantia de 60 de zile si cea pentru exterminarea completa a daunatorilor. Dezinsectia scarii de bloc costa doar 150 de lei la Rovent, dar asigura o igienizare si o curatare perfecta de acesti daunatori atat de periculoasi pentru sanatatea umana. In cazul insectelor care depun oua, din care ies pui la 7-10 zile, trebuie sa se aplice tratamentul special cu substante toxice pentru ele de doua ori, la interval de o saptamana.

Insecticidul folosit la dezinsectie Bucuresti are spectru larg de utilizare, fiind ideale pentru ca nu sunt toxice pentru animale de companie si nici nu pateaza. O dezinsectie nu dureaza mai mult de 20 de minute, timpul sau de actiune fiind de 4-5 ore. Pentru a doua operatiune se ofera garantie 60 de zile, iar apartamentele si scarile de bloc vor fi inspectate in prealabil si se vor face si recomandari pentru etansarea lor in scopul obtinerii unei dezinsectii de calitate.